ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ»! HANDELSBLATT: 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Πολύ περίεργη –φαινομενικά- είναι η βιασύνη που δείχνει η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» για το στήσιμο των δήθεν «κλειστών κέντρων», που θα είναι… ανοιχτόκλειστα, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Και που θα λειτουργούν παράλληλα με τα υφιστάμενα hotspots (Μόριας, ΒΙΑΛ, κ.τ.λ.), τα οποία ΔΕΝ πρόκειται να κλείσουν ποτέ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εγκυρότατης συστημικής γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, τους επόμενους μήνες η Ελλάδα θα δεχθεί κύμα ενός εκατομμυρίου λαθρομεταναστών, ως τελικός τους προορισμός – σε αντίθεση με το 2015, που ήταν απλά χώρα διέλευσης προς τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και κυρίως την Γερμανία!

Ιδού τι μας περιμένει και μας το κρύβουν οι νεκροθάφτες του ελληνισμού:

«Η πίεση αυξάνεται. Οι μάχες γύρω από την Ιντλίμπ στη Συρία αναγκάζουν σχεδόν 1 εκατομμύριο κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να κινηθούν προς τα τουρκικά σύνορα. Από εκεί οι προσφυγικές ροές ενδέχεται να φθάσουν τους επόμενες μήνες στην Ελλάδα. Ακόμα οι αριθμοί των προσφύγων βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα από το απόγειο της προσφυγικής κρίσης το 2015, όταν καθημερινά έφθαναν στις ελληνικές ακτές 10.000 άνθρωποι. Πρόσφατα ο Γερμανός υπ. Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ προειδοποιούσε ότι θα «βιώσουμε ένα δεύτερο 2015». Αν πραγματοποιηθεί η πρόγνωση του Γερμανού υπουργού, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς προηγούμενο. Διότι σε αντίθεση με το 2015, όταν για τους πρόσφυγες η Ελλάδα ήταν απλά χώρα διέλευσης, τώρα η Ελλάδα είναι πλέον τελικός προορισμός».

Έλληνες αντισταθείτε και σταθείτε στο πλευρό όλων όσων αντιστέκονται, γιατί τη χάνουμε την Πατρίδα μας! Τώρα, γιατί «αύριο» θα είναι πάρα πολύ αργά!