ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΣΤΗΝΟΥΜΕ 20.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ!

Την ίδια ώρα που τα ξεφτιλισμένα τρολάκια των υπογείων Μαξίμου έχουν γεμίσει με παραπλανητικά σχόλια τα ΜΜΕ, εμφανίζοντας τους αγωνιζόμενους νησιώτες να επιδιώκουν να φορτώσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα τους λαθρομετανάστες από τα νησιά τους και την κυβέρνηση των δήθεν «εθνικοφρόνων» να… αντιστέκεται, η αρμόδια υπουργάρα τους (ο… άριστος πολυπτυχιούχος Μηταράκης) μίλησε για τις 20.000 νέες θέσεις «φιλοξενίας» «προσφύγων και μεταναστών» στην ενδοχώρα! Αλλά και για τα λεφτά με τα οποία δωροδοκεί τους κατά τόπους δημάρχους, για να δεχθούν αδιαμαρτύρητα τους εποίκους!

Ιδού πως ξεφτίλισε τα τρολάκια, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας:

«Έχουμε ανακοινώσει τη δημιουργία νέων δομών 20.000 θέσεων φιλοξενίας συνολικά και θα το πράξουμε αυτό, κατανέμοντας τον προσφυγικό κόσμο, ώστε να μην υπερβαίνει το 1% του πληθυσμού κάθε περιοχής στην ηπειρωτική Ελλάδα. Παράλληλα, προχωράμε στη θέσπιση ανταποδοτικών μέτρων για τους Δήμους που θα «βάλουν πλάτη» σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα. Έχουμε αποδείξει ότι κάνουμε πράξη όσα λέμε. Ήδη για το 2019 καταβάλουμε στους Δήμους περίπου 10 εκ. ευρώ για την φιλοξενία μεταναστών».

Τρολάρες του γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ, να δούμε τι θα γράφετε όταν η κυβέρνησή σας κάνει πράξη τον εποικισμό ολόκληρης της χώρας!