ΚΟΥΛΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ… ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ… ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες, τις οποίες είπε πως τις… καταλαβαίνει, μίλησε σήμερα ο ξεφτίλας Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Και τους ζήτησε να… «απομονώσουν όλα τα ακραία στοιχεία, ακροδεξιούς, ακροαριστερούς, ύποπτες Μ.Κ.Ο., τοπικούς συμφεροντολόγους», από τους οποίους προφανώς… παρασύρονται.

Επέμεινε βέβαια, ότι το σχέδιο της κυβέρνησης θα προχωρήσει. Να δούμε πως και με ποιο τίμημα…

Είναι προφανές, ότι η γραμμή της κυβέρνησης είναι πως τα επεισόδια τα προκάλεσαν «ακραίοι της δεξιάς και της αριστεράς» και το πρώτο παπαγαλάκι που κυκλοφόρησε αυτή τη βρώμα, ήταν ο διαβόητος πρόεδρος των αστυνομικών Γερακαράκος, που παπαγάλισε για… «κοινό μέτωπο χρυσαυγιτών και ακροαριστερών».

Ακολούθησε ο Μηταράκης ( ο οποίος δεν τολμάει να πάει στην Χίο, όπου εκλέγεται!), που μιλώντας στο κανάλι του χοντρού κουμπάρου του Μητσοτάκη είπε πως ο κόσμος στα νησιά έχει ξεσηκωθεί με… ψευδή στοιχεία, με αποτέλεσμα «να ενωθούν τα δύο άκρα, οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί».

Το παραμύθι περί των δύο άκρων είναι ξαναζεσταμένη σούπα, το είχε χρησιμοποιήσει κατά κόρον και ο Σαμαράς, αλλά δεν πιάνει! Τίποτα καινούργιο δεν μπορούν να σκεφτούν οι… άριστοι, που έχουνε φάει τα… πτυχία με το κουτάλι;