ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ Η ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Βασιζόμενος στον αποπροσανατολισμό με τον κορονοϊό και στην αποσιώπηση των αισχροτήτων που έλαβαν χώρα σε Λέσβο και Χίο από τα μιλημένα ΜΜΕ των κουμπάρων, ο Μητσοτάκης νόμιζε πως θα κάνει περίπατο. Κι είχε δώσει εντολή στους ένστολους μισθοφόρους του (που πρωτύτερα ήταν μισθοφόροι του Τσίπρα…), να συμπεριφέρονται σα να βρίσκονται σε κατεχόμενη περιοχή και πως θα τους παράσχει κάλυψη ακόμα κι αν υπάρξουν νεκροί!

Σήμερα το μεσημέρι όμως τα χρειάστηκε! Κατ’ αρχάς, με τη διαπίστωση ότι οι κάτοικοι Λέσβου και Χίου δεν τρομοκρατήθηκαν, δεν τα παράτησαν, αλλά αντίθετα σήμερα ενέτειναν τον αγώνα τους! Δεύτερον, μαθαίνοντας πως ξεσαλωμένος πραιτωριανός έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε κατά διαδηλωτών, έστω και με πλαστικές σφαίρες, προκαλώντας την οργή του λαού που απείλησε πως θα διώξει το ένστολο αληταριό ακόμα και με καραμπίνες! Και τρίτον, από την εισβολή αγανακτισμένων πολιτών σε ξενοδοχείο της Χίου, όπου διέμεναν οι πραιτωριανοί του, οι οποίοι πιάστηκαν στον ύπνο!

Γι’ αυτό, φοβούμενος τα χειρότερα, έδωσε σύνθημα υποχώρησης κι όπως φαίνεται αύριο θα τα μαζέψουν και θα φύγουν οι μισθοφόροι του από Λέσβο και Χίο! Στον αγύριστο!