ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΑ ΜΑΤ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ!

Ενώ τα μηχανήματα του στρατού έχουν πιάσει δουλειά στην περιοχή Πιτυούς στη Χίο, υπό τις οδηγίες του μηχανικού της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο (!!!), οι κάτοικοι Χίου και Λέσβου είναι στους δρόμους και αντιστέκονται στο χαμό τους!


Η χούντα Μητσοτάκη έχει δώσει σαφείς εντολές στους πραιτωριανούς των ΜΑΤ να φέρονται λες και βρίσκονται σε κατεχόμενες πόλεις και είναι χαρακτηριστικό πως από τους ασυρμάτους ακούγονται συνεχώς εντολές του τύπου «μην τους λυπάστε», «βαράτε στο ψαχνό», «τσακίστε τους», κ.τ.λ., ενώ κυκλοφορεί η πληροφορία ότι πριν φύγουν τα ΜΑΤ από την Αθήνα τους μίλησε προσωπικά ο Μητσοτάκης και τους εγγυήθηκε τα μεγάλα ΜΜΕ της Αθήνας είναι μιλημένα και πως θα υπάρχει πλήρης κάλυψη ακόμα κι αν υπάρξουν νεκροί στα νησιά!

Χαρακτηριστικό της δράσης των ΜΑΤ είναι ότι στην Λέσβο καίνε δάση, στην προσπάθειά τους να φτάσουν οι μπουλντόζες στο χώρο που θα στηθεί το νέο hot spot!