ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΤ-ΩΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΣΑΣ!

Αποφασισμένος να ΜΑΤ-ώσει τα νησιά του Αιγαίου είναι το κάθαρμα ο Μητσοτάκης, για να εφαρμόσει τη μυστική συμφωνία που έχει υπογράψει με Σόρος και CIA, τον εποικισμό νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας!

Σύμφωνα, λοιπόν, με αδιαμφισβήτητες πληροφορίες, οι… πολυπολιτισμικοί «εθνικόφρονες» στέλνουν συνολικά 14 διμοιρίες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε Λέσβο και Χίο -οι οποίες θα προστεθούν στις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται ήδη εκεί. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τον συντονισμό των επιχειρήσεων θα τον κάνει ο ίδιος ο Μητσοτάκης από το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ στην Αθήνα και η προσωπική εντολή του προς τα ΜΑΤ είναι να φερθούν σα να βρίσκονται σε κατεχόμενη χώρα και να τσακίσουν την αντίσταση των νησιωτών, με κάθε μέσον, έστω κι αν χρειαστεί να χυθεί αίμα και να υπάρξουν νεκροί!

Εφόσον δε σήμερα στις 13:00 θα γίνουν οι αναθέσεις των πρώτων έργων περίφραξης και καθαρισμού των χώρων που θα στηθούν τα νέα hotspots στα κοράκια τους μεγαλοεργολάβους, οι εργασίες αναμένεται ν’ αρχίσουν –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αύριο αχάραγα!

Ήδη, από χθες στα επίμαχα σημεία σε Χίο και Λέσβο έχουν εγκατασταθεί ομάδες περιφρούρησης των κατοίκων, σε 24ωρη βάση κι έχουν αναλάβει να ειδοποιήσουν τους κατοίκους, όταν θα επιχειρηθεί η εγκατάσταση των μηχανημάτων.
Νησιώτες, αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία! Αντισταθείτε στο χαμό σας!