ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ 1821

Το 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από το έτος της κηρύξεως της Εθνικής μας Επαναστάσεως, η οποία ξεκίνησε από την Μολδοβλαχία και τις Ηγεμονίες με τον Αλέξανδρο Υψηλάντη και τον Ιερό Λόχο και στην συνέχεια σε ολόκληρη την Ελλάδα με αγώνες αιματηρούς, με θυσίες ανείπωτες, με σφαγές σε Κύπρο, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Χίο, Μακεδονία, σε κάθε γωνιά της Μεγάλης μας Πατρίδος όπου κτυπούσαν καρδιές Ελληνικές! Και ήταν η Επανάσταση αυτή, Επανάσταση ΕΘΝΙΚΗ!

Η Αριστερά με πλήθος ψευδοϊστορικών αναλύσεων προσπαθεί να μας πει ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι ήταν μια εξέγερση σχεδόν κομουνιστική. Οι φιλελεύθεροι από την πλευρά τους ότι ήταν μία επανάσταση αστική, συνέχεια της Γαλλικής Επαναστάσεως… Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ήταν η Επανάσταση του αδούλωτου Γένους μας, το οποίο όπως είχε πει ο ίδιος ο Γέρος του Μωριά, ποτέ δεν συνθηκολόγησε και είχε στα 400 χρόνια της πικρής σκλαβιάς μία φρουρά απροσκύνητη και κάστρα άπαρτα.

Όπως γνωρίζετε, οι εξουσιαστές αυτού του τόπου, αποφάσισαν να “εορτάσουν” τα 200 χρόνια από το 1821. Η αρχή έγινε με μία συζήτηση στην Βουλή κατά την οποία ο αρμόδιος υπουργός της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι δεν θα υπάρχει ένα ενιαίο “εθνικό” αφήγημα και ήλθε η συνέχεια με την τοποθέτηση στην Επιτροπή για τα 200 χρόνια του 1821 προσώπων, τα οποία έχουν εκφράσει απόψεις βέβηλες και αντεθνικές για το 1821! Και τέλος, ήλθε και το σύμβολο των “εορτασμών”, ένα γράφημα που δεν λέει τίποτε και δεν θυμίζει τίποτε εθνικό, τίποτε από τα “Μεγάλα Χρόνια” του 1821.

Δεν μπορούν και δεν θέλουν ούτε οι μαρξιστές, ούτε οι φιλελεύθεροι να εορτάσουν το 1821, να θυμηθούν το Βαλτέτσι και την Αλαμάνα, τον Μάρκο Μπότσαρη και τον Νικηταρά. Για αυτούς δεν λένε τίποτε όλα αυτά. Δεν τα πιστεύουν. Το 1821 ανήκει ΜΟΝΟ σε αυτούς που σκέπτονται ΕΘΝΙΚΑ! Και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες να κάνουν τις δικές τους εορτές το 2021 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα πάρει την πρωτοβουλία.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

http://www.xrisiavgi.com