Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΕΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ» ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΤΥΧΑΙΟ;

Ενώ η Νουδούλα ασκεί εμφανέστατα προσελκυστική πολιτική για νέους λαθρομετανάστες, όπως προβλέπει η μυστική συμφωνία Σόρος, CIA και Κούλη (για την οποία γνωρίζει βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ), ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να δίνει «ακροδεξιό» άλλοθι στην κυβέρνηση και να την κρύβει κάτω από τα φουστάνια του!

Εκεί, λοιπόν, που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη στη γωνία, έρχεται είτε ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιος μεμονωμένος συριζαίος και της δίνει ανάσες! Για παράδειγμα, ενώ είναι σε εξέλιξη το θέμα των νέων hotspots, που έχει σηκώσει κατακραυγή κατά της κυβέρνησης ακόμα κι από δικούς της ανθρώπους, βγαίνει ο Λιάκος του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει πως η Ελλάδα έχει… ανάγκη από ένα εκατομμύριο «προσφυγάκια» για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα! Δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα «ακροδεξιά» δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των Κούληδων και τα πληρωμένα τρολ που αφθονούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεσαλώσουν κατά των… «λαθρολάγνων» του ΣΥΡΙΖΑ, συσπειρώνοντας το δεξιό ακροατήριο στο –αποδεδειγμένα δήθεν!- «μη χείρον βέλτιστον»!   

«Υπάρχουν κάποια ακάου που μετά από 7 μήνες Νδούλας, ασχολούνται ακόμα με τους Συριζαίους full time, σαν τους Γιαπωνέζους που πολεμούσαν στην Ινδοκίνα 40 χρόνια μετά τη λήξη του πολέμου», είναι το πολύ εύστοχο σχόλιο κάποιου χρήστη στο Twitter. Ναι, αλλά οι συριζαίοι τους κάνουν «πάσες»!

Γιατί τα κάνει αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως άμεση αποδόμηση της κυβέρνησης μπορεί να υπάρξει στην παρούσα φάση μόνο αν χάσει τον έλεγχο στο λαθρομεταναστευτικό; Γιατί είναι προφανές, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει τη δέσμευση σε Σόρος και CIA πως θα συνδράμει με τον τρόπο του στο σχέδιο εποικισμού – ισλαμοποίησης της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας!