«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ… ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

Στον βανδαλισμό του προαυλείου χώρου της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης προχώρησαν τη νύχτα μέλη της αναρχοκομμουνιστικής παρακρατικής συμμορίας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία» που ανέλαβαν και την ευθύνη, μέσω ανακοίνωσης στα ΜΜΕ!

Οι βανδαλισμοί έγιναν κατά το πρότυπο των παρακρατικών σκυλιών του Ρουβίκωνα, με μπογιές στις προτομές και τρικάκια «ενάντια στον σκοταδισμό και τον εθνικισμό».

Ωστόσο, αστυνομικοί που προφανώς δεν ήξεραν ή δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως όλο αυτό το αληταριό είναι προστατευόμενο του «βαθέως κράτους» Μητσοτάκη και CIA, έκαναν τη δουλειά τους συνέλαβαν δύο από τους βανδάλους και τους παρέπεμψαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, για «προσβολή συμβόλων θρησκευτικής σημασίας», «φθορές ξένης ιδιοκτησίας αντικειμένων που χρησιμεύουν σε κοινή ωφέλεια», «διατάραξη κοινής ειρήνης» και για «απείθεια», κατά περίπτωση.

Επενέβη όμως το «βαθύ κράτος» («τα παιδιά είναι δικά μας», «ήταν σε αποστολή», κ.τ.λ.) και οι δύο συλληφθέντες αφέθησαν… ελεύθεροι!

Τα σχόλια δικά σας!