ΕΝΩ «ΠΑΓΩΣΑΝ» ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ, ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ! 

Ενώ τα κυβερνητικά ΜΜΕ διαρρέουν ψευδώς πως ο Κούλης Μητσοτάκης δεν είχε ιδέα και είναι… έξαλλος με τον Μηταράκη που ανακοίνωσε το πάγωμα για μια βδομάδα των επιτάξεων στα νησιά για την κατασκευή νέων hotspots, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική!

Στην πραγματικότητα, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, επρόκειτο για ελιγμό της κυβέρνησης προκειμένου να καθησυχαστούν οι νησιώτες, ότι μπορεί να υποχωρήσει τελικά η κυβέρνηση και να σταματήσουν τις δυναμικές αντιδράσεις! Ήδη, από την ημέρα της εξαγγελίας Μηταράκη, δεν έχει κουνηθεί φύλλο στα νησιά!

Κι όπως διαβεβαίωσε τους… ενδιαφερομένους (διαπλεκόμενους εργολάβους που είναι έτοιμοι να πέσουν με τα μούτρα στο «μπον φιλέ»!) ο Μηταράκης, με νέα δήλωσή του στο mega του κουμπάρου: «Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στο σχεδιασμό μετά την έκδοση της ΠΝΠ. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το αμέσως προσεχές διάστημα»!

Μάλιστα, φήμες που κυκλοφορούν ευρύτατα, επιμένουν ότι οι πρώτες εργασίες (χωματουργικές και περίφραξης) των νέων hotspots θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την εκπνοή της «προθεσμίας» Μηταράκη, δηλαδή την ερχόμενη Τρίτη, πιάνοντας στον «ύπνο» τους νησιώτες!