«ΔΙΑΡΡΟΗ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ!

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων», μετά την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο δικαίωσε την Ισπανία για την απέλαση λαθρομεταναστών που επιχείρησαν να μπουκάρουν στη χώρα και δημιουργεί δεδικασμένο και για τις υπόλοιπες χώρες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Έτσι, αποφασίστηκε να μη γίνει επίσημη δήλωση, αλλά να υπάρξει μια κουτοπόνηρη «διαρροή» προς το πρωτοπόρο της μητσοτακικής δημοσιογραφικής παπαγαλίας protothema.gr, με τίτλο «Μεταναστευτικό: Γιατί δεν ισχύει για την Ελλάδα η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για απελάσεις»!!!

Στην καταγέλαστη «διαρροή» των μητσοτακικών τσάτσων Σόρος και CIA, αναφέρεται ότι η ενοχλητική αυτή απόφαση «το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι οι οποίοι ενημερώθηκαν για την επίμαχη υπόθεση, η οποία δημιούργησε την -λανθασμένη, όπως αποδεικνύεται- εντύπωση ότι μπορεί να γίνουν μαζικές απελάσεις στην Τουρκία όσων εισέρχονται με βάρκες στα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

δεν έχει άμεση εφαρμογή στην Ελλάδα, γιατί αφορά οικονομικούς μετανάστες που επιχειρούν να εισέλθουν με βίαιο τρόπο από χερσαία σύνορα».

Φυσικά, το παραμυθάκι αυτό δεν αντέχει σε καμμία σοβαρή κριτική, διότι πρόσφυγες με την ακριβή έννοια του όρου δεν έρχονται στην Ελλάδα, παρά μόνον λαθρομετανάστες, εφόσον η Τουρκία από την οποία μας έρχονται είναι ασφαλής χώρα γι’ αυτούς. Και μόνο όσοι είναι Τούρκοι υπήκοοι και επικαλούνται διώξεις από το καθεστώς του Ερντογάν Πασά, δικαιούνται να καταθέσουν αίτηση πολιτικού ασύλου – αλλά, αυτοί είναι ελάχιστοι! Εισέρχονται δε οι λαθρομετανάστες με βίαιο τρόπο, εφόσον εισέρχονται λαθραία κι όχι με νόμιμο τρόπο από τις καθορισμένες πύλες εισόδου της χώρας. Και βέβαια, καμμία σημασία δεν έχει αν εισέρχονται από τα χερσαία ή τα θαλάσσια σύνορα!

Απλώς, η κυβέρνηση των Κούληδων υπεκφεύγει! Και υπεκφεύγει γιατί ο Μητσοτάκης έχει υπογράψει μυστική συμφωνία με Σόρος και CIA για εποικισμό-ισλαμοποίηση της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας, με πολιτικά και οικονομικά ανταλλάγματα! Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό πλέον και συνεχίζει να στηρίζει τον Μητσοτάκη, είτε είναι τελείως χαζός, είτε έχει συμφέρον και κάνει πως δεν το καταλαβαίνει!