ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ: ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ… ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επικοινωνιακή στρακαστρούκα από την κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων», με στόχο να πουλήσει φρούδες ελπίδες στους Έλληνες για λύση του λαθρομεταναστευτικού, προκειμένου να κερδίσει λίγο ακόμα πολιτικό χρόνο!

Όπως, λοιπόν, «διέρρευσαν» οι Κούληδες στο παλιό – νέο mega-λο φερέφωνό τους, επειδή διαπίστωσαν πως το 75% των «προσφύγων» είναι Αφγανοί, θα κάνουν πληρωμένη καμπάνια στο… Αφγανιστάν, με την οποία θα ενημερώνουν τους Αφγανούς πως στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν… κλειστά κέντρα (που θα είναι… ανοιχτά!) και πως θα γίνουν… απελάσεις, προκειμένου να τους… τρομάξουν και να μην ξεκινήσουν το μακρύ ταξίδι τους για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το «ρεπορτάζ», η πληρωμένη καμπάνια θα είναι στην αφγανική γλώσσα… 

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις, για να μη μας δουλεύουν τα λαμόγια οι «εθνικόφρονες»:

1ον) Σε ποια απ’ όλες τις γλώσσες που μιλιούνται στο Αφγανιστάν θα γίνει η… καμπάνια; Στα παστού, στα ντάρι, στα ουζμπεκικά, τα τουρκμενικά, τα μπαλότσι, τα πασάγι, τα νουριστάνι, στα παμίρι, στα χίντι-ούρντου και ούτω καθεξής, καθώς σύμφωνα με τον γλωσσολόγο Χάραλντ Χάαρμαν στο Αφγανιστάν μιλιούνται περισσότερες από… 40 γλώσσες, με περίπου… 200 διαφορετικές διαλέκτους;

2ον) Τα «προσφυγάκια» απ’ το Αφγανιστάν που ετοιμάζονται να… προτιμήσουν την Ελλάδα, έχουν φύγει απ’ το Αφγανιστάν και βρίσκονται ήδη στις απέναντι μικρασιατικές ακτές, περιμένοντας τη σειρά τους!

3ον) Στις 6 Ιανουαρίου 2020, η κυβέρνηση των Κούληδων ανακοίνωσε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), στην οποία καθόριζε εθνικό κατάλογο με τις ασφαλείς χώρες καταγωγής των «αιτούντων άσυλο». Στην ΚΥΑ, λοιπόν, χαρακτηρίζονται ως ασφαλείς δώδεκα χώρες προέλευσης: η Γκάνα, η Σενεγάλη, το Τόγκο, η Γκάμπια, το Μαρόκο, η Αλγερία, η Τυνησία, η Αλβανία, η Γεωργία, η Ουκρανία, η Ινδία και η Αρμενία.

Μόνο που «πρόσφυγες» που αιτούνται άσυλο δεν έρχονται στην Ελλάδα, ούτε από την Αλβανία, ούτε από την Ουκρανία, ούτε από την Αρμενία, κι από τις δε άλλες που αναφέρονται στον «εθνικό κατάλογο» έρχονται ελάχιστοι!

Αντιθέτως, όλως περιέργως λείπουν από τον συγκεκριμένο κατάλογο χώρες στις οποίες αφενός μεν δεν γίνεται πόλεμος, άρα είναι ασφαλείς και αφετέρου, μας έρχονται απ’ αυτές πάμπολλοι λαθρομετανάστες. Όπως για παράδειγμα το Αφγανιστάν!

Άρα, εφόσον το Αφγανιστάν δεν χαρακτηρίζεται «ασφαλής χώρα», είναι «ανασφαλής», άρα οι προερχόμενοι από κει δικαιούνται ασύλου! 

Αυτά τα ολίγα απατεώνες «εθνικόφρονες»!

(ΥΓ): Και καλά κέρδη στο λαμόγιο που θα πάρει τα φράγκα για να προωθήσει την… καμπάνια!