ΕΝΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 55.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ», Ο ΟΡΜΠΑΝ ΑΠΩΘΗΣΕ 5.000 ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ!

Ενώ η κυβέρνηση του… πολυπολιτισμικού Κούλη Μητσοτάκη ασκεί προσελκυστικές πολιτικές για τα «προσφυγάκια» (τζάμπα φαί και στέγη, επιδόματα, μεταφορά στην ηπειρωτική Ελλάδα, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.τ.λ.) και «κατάφερε» από τις 7 Ιουλίου που ανήλθε στην εξουσία μέχρι το τέλος του έτους να μας φορτώσει 55.000 «προσφυγάκια», στις χώρες της Ευρώπης που έχουν εθνικές κυβερνήσεις, δεν περνάει ούτε κουνούπι!

Έτσι, μετά από επιθεώρηση που έκανε στον συνοριακό φράχτη της Ουγγαρίας ο εθνικός της κυβερνήτης Βίκτορ Όρμπαν, μαζί με τον ομόλογό του της Σλοβακίας, αποκάλυψε πως περίπου 5.000 «προσφυγάκια» επιχείρησαν το 2019 να εισβάλλουν στην Ουγγαρία, αλλά απωθήθηκαν, χωρίς «αίματα» (χωρίς νεκρούς και τραυματίες).  

Κι όπως προσέθεσε, «είναι απαγορευμένο να το πω έτσι στην Ευρώπη, αλλά αυτή είναι μια οργανωμένη εισβολή. Η ουγγρική μυστική υπηρεσία παρακολουθεί στενά την κατάσταση και από τις πληροφορίες που έχει συλλέξει είναι σαφές ότι η παράνομη μετανάστευση υποστηρίζεται από οργανώσεις εμπορίας ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται ΜΚΟ».

Έτσι ξηγιούνται οι εθνικοί ηγέτες Κούλη Μητσοτάκη, «τροχονόμε» των εισβολέων!