«ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΕΛΛΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ… ΤΡΥΠΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!

Πως θα φυλάνε καλά τα σύνορα της χώρας, υπόσχονταν προεκλογικά οι «εθνικόφρονες» της Νουδούλας. Και δεν παύουν να διακηρύττουν ακόμα και τώρα που κυβερνούν, πως βελτιώνουν τη φύλαξη των συνόρων κ.τ.λ.

Μόνο που οι «βασιλείς» είναι γυμνοί και τα σύνορα… τρύπια!

Ας δούμε και κάποια πρόσφατα παραδείγματα…

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μπήκαν στην χώρα των… τρύπιων συνόρων συνολικά 184 «προσφυγάκια». Έχει σημασία όμως και το πώς μπήκαν: τους 33 εξ’ αυτών τους εντόπισε και τους «διέσωσε» το Λιμενικό μέσα στη θάλασσα και τους υπόλοιπους 149 τους βρήκαν οι «αρχές» να έχουν αποβιβαστεί επί των ακτών σε Λέσβο, Αγαθονήσι, Σύμη και Μεγίστη!

Στους 184, οι κάθε είδους «αρχές» (Λιμενικό, Στρατιωτικές Φρουρές, Παρατηρητήρια, κ.λπ.) εντόπισαν μόλις τους 33 και τους… ξέφυγαν οι 149!!!

Σήμερα το πρωί, συνέβη κι άλλο ένα ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα σύνορά μας περιστατικό, το οποίο επιχείρησαν να αποκρύψουν οι «εθνικόφρονες» του Μητσοτάκη.

Περί τα 20 «προσφυγάκια» αποβιβάστηκαν στη νήσο Στρογγύλη, το τελευταίο εδαφικό σημείο της ελληνικής επικράτειας στα νοτιοανατολικά του Καστελόριζου, συνοδεία… τουρκικής ακταιωρού!!! Έγιναν δε αντιληπτοί από τη φρουρά του νησιού, αφού είχαν ήδη αποβιβαστεί στην ξηρά!!!

Τα σχόλια δικά σας…

(ΥΓ): Ακόμα κι αν δεν ήταν γελοία και πρακτικώς ανεφάρμοστη η ιδέα των… «πλωτών φραγμάτων», που θα τα στήσετε ωρέ «εθνικόφρονες», αφού τα καρακόλια σας κοιμούνται ολόρθα και δεν παίρνουνε χαμπάρι τις βάρκες που φέρνουν τα «προσφυγάκια»; Επί των… ακτών;