ΕΤΣΙ «ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ» ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»: ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

Κάθε μέρα που περνάει η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σιγά-σιγά σε… πολυπολιτισμική, όπως είχε δήλωσε και στη βουλή ο Κούλης Μητσοτάκης. Απλά οι «κατατρεγμένοι πρόσφυγες» έχουν περίεργο τρόπο να «ενσωματώνονται»…

Οι κάτοικοι στο Κουτσελιό Ιωαννίνων είναι αγανακτισμένοι από τη δράση «μεταναστών» που μένουν στη δομή του Κατσικά.  Τις νύχτες επιδίδονται σε κλοπές από οικίες και ζωοκλοπές, με τους κατοίκους να έχουν περιέλθει σε απόγνωση. Σύμφωνα με την καταγγελία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, οι κτηνοτρόφοι, βρίσκουν τα τομάρια και τα σφαγμένα ζωντανά τους νεκρά και γδαρμένα στους στάβλους και τα κοτέτσια τους, ενώ λεηλατούν και τις αποθήκες τους!

Στον καταυλισμό του Κατσικά φιλοξενούνται πάνω από 1.200 «μετανάστες» από 38 χώρες. Οι κάτοικοι ζητούν αυξημένη αστυνόμευση και από τη πολιτεία να θέσει όρια στους λαθρομετανάστες, για να αποφευχθούν φαινόμενα αυτοδικίας, όπως τονίζεται στην καταγγελία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κουτσελίου Ιωαννίνων. Ανάλογα περιστατικά καταγγέλλουν και οι κάτοικοι του Κατσικά αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», καθώς επίσης και οι… πολυπολιτισμικοί «εθνικόφρονες» του Μητσοτάκη!

Κ.Π.