ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ… ΠΙΠΙΛΑ! ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ» ΤΗΣ TESLA 

Προ ολίγων ημερών, ο ξεφτίλας Μπουμπούκος, είχε προαναγγείλει με τον γνωστό πομπώδη τρόπο του δύο νέες «μεγάλες επενδύσεις» στην Ελλάδα από την Αμέρικα. Και ως συνήθως, έμεινε… μπουκάλα!

Η μία εξ’ αυτών ήταν της Tesla, η οποία καταλήγει στην… Βουλγαρία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του υπουργού Οικονομικών της Βουλγαρίας στην βουλγαρική ιστοσελίδα 24chasa.bg, έχει επέλθει συμφωνία στα βασικά σημεία με την Tesla, για την κατασκευή ανταλλακτικών της εταιρείας και για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής αυτοκινήτων ή μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Βουλγαρία.

Μάλιστα, προς επιβεβαίωσή του, η ίδια η Tesla ανακοίνωσε ότι εντός του τρέχοντος έτους ότι θα ξεκινήσει ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών, στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Γιατί δεν ήρθε η επένδυση στην Ελλάδα; Προφανώς, κάποιοι σεσημασμένοι ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ και ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ (και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν αναφερόμαστε στον φαφλατά Μπουμπούκο, αλλά στα «ανώτατα κλιμάκια»…), που μια ζωή έχουν μάθει να τα παίρνουν, γύρεψαν από την εταιρεία το… κάτι τις τους!

(ΥΓ): Μπουμπούκο, όπως καταλαβαίνεις η Αραπιά είναι… μονόδρομος για επενδύσεις! Ο σεΐχης σου’ δειξε την… προτίμησή του, όποτε πάψε να… σφίγγεσαι και… θυσιάσου για το καλό του τόπου!