ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ 9 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ… ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΠΙΣΩ 

Εις τον… εθνικόν δίαυλον ΣΚΑΪ, το τηλεοπτικό καμάρι της… «εθνικοφροσύνης», εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο… άριστος πολυπτυχιούχος των μισών college της οικουμένης, Μηταράκης και μίλησε για επιστροφές λαθρομεταναστών στην Τουρκιά – που ήταν η βασική προεκλογική δέσμευση των… «εθνικοφρόνων».

Όπως είπε, από τις αρχές του έτους «έχουν γίνει εννέα αποστολές επιστροφών μεταναστών χωρίς μεγάλο αριθμό ανά επιστροφή, αλλά πλέον έχουμε απόλυτη συστηματικότητα στις επιστροφές».

Γιατί άραγε η… υπουργάρα μας αποφεύγει να αναφερθεί σε ακριβή αριθμό των επιστραφέντων; Μήπως γιατί πρόκειται για 20-30 νοματαίους; 

(ΥΓ) 1: Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» το’ χει πάρει πολύ… ζεστά το θέμα των επιστροφών! 140 λαθρομετανάστες επέστρεψε στην Τουρκιά από τις 7 Ιουλίου ως το τέλος του 2019!

(ΥΓ) 2: «Τελειώνει η Μόρια, τελειώνει η ΒΙΑΛ, θα υπάρχει ένα και μόνο κέντρο, κλειστό και ασφαλές σε κάθε νησί», βροντοφώναξε ο… πολυπτυχιούχος. Θα φταίνε οι νησιώτες το καλοκαίρι (που δε θα έχει κλείσει ούτε η Μόρια, ούτε η ΒΙΑΛ, ούτε τα υπόλοιπα από τα υφιστάμενα hotspots και μαζί με τα τάχαμου «κλειστά» θα λειτουργούν δύο hotspots σε κάθε νησί…), να σου κάνουν τη μούρη… εμπριμέ;