ΑΣΧΕΤΟΙ  Ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ HOT SPOT ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Σε επιστολή της κοινότητας Μανταμάδου του δήμου Δυτικής Λέσβου, που εστάλη προς το γραφείο του Κούλη του ρεζίλη και κάθε προς αρμόδιο, συνοδευόμενη από σχετικό φωτογραφικό υλικό, αποκαλύπτεται πως η έκταση που επιτάσσει η Κυβέρνηση για να γίνει το νέο «κλειστό» (που θα είναι… ανοιχτό) hot spot, είναι ο χώρος στον οποίο προβλέπεται να λειτουργήσει ως υπόγειο διοικητήριο του Στρατού εν καιρώ πολέμου!

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, στο φωτογραφικό υλικό «φαίνονται οι θέσεις που καταλαμβάνουν τα άρματα, καθώς επίσης και ο χώρος στον οποίο ο εχθρός μπορεί να κάνει απόβαση ρίχνοντας αλεξιπτωτιστές και να προσγειώσει άνετα ελικόπτερα. Πάντα να έχουμε υπόψη μας ότι η Τουρκία (Μοσχονήσια) απέχουν από την θέση αυτή 7 – 8 μίλια. Αυτόν, λοιπόν, το χώρο επιτάσσει η Κυβέρνηση για την νέα δομή».

Το ερώτημα, λοιπόν, που προκύπτει εδώ είναι σαφές: πρόκειται για παντελώς άσχετους που δεν ξέρουν τι του τους γίνεται, ή για πωρωμένους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, που δεν υπολογίζουν τίποτα και δε φοβούνται περίπτωση ελληνο-τουρκικού πολέμου, γιατί θα τα δώσουν όλα στους Τουρκαλάδες χωρίς πόλεμο; Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Μητσοτάκης, το μυαλό μας πάει αμέσως στο δεύτερο ενδεχόμενο!