ΞΕΦΤΙΛΕΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! «ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ» ΟΙ 10 ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ!

Ως γνωστόν, τα «ιδιωτικά» δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, των διαπλεκόμενων ολιγαρχών του πλούτου που ρουφάνε το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι, εμφάνισαν ως «λαό που αποδοκίμασε τον Η. Κασιδιάρη» μια χούφτα πρώην και νυν βουλευτών Λέσβου του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών τους, αποκρύπτοντάς τους από το βίντεο, το οποίο και πετσόκοψαν επί τούτου.

Για τα αβροδίαιτα κρατικά παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, που χρυσοπληρώνονται από το υστέρημα ολόκληρου του ελληνικού λαού, δηλαδή το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι περίπου 10 συριζοκουκουέδες βαφτίστηκαν «συντριπτική πλειονότητα των διαδηλωτών», ενώ έγινε απόκρυψη των αποδοκιμασιών που δέχτηκαν οι ντουντουκοφόροι συριζοκουκουέδες από πολλούς εκ των συγκεντρωθέντων. Ιδού τα ξεφτιλίκια των εγκαθέτων του πουλημένου αρχιπροδότη Μητσοτάκη:      

«Την εμφάνισή τους στη συγκέντρωση έκαναν ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ακούστηκαν τα συνθήματα «Έξω τώρα η Χρυσή Αυγή, να αποχωρήσουν από τη συγκέντρωσή μας οι φασίστες, δεν έχουμε καμία σχέση με τους δολοφόνους», με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αποχωρήσουν αποδοκιμαζόμενοι από την συντριπτική πλειονότητα των διαδηλωτών».

Με τα κρατικοδίαιτα και μη παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, θα τα πούμε όταν θα’ ρθει η ώρα. Όσο για σένα Μητσοτάκη κάθαρμα, από δω και πέρα θα μας βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου στις διαμαρτυρίες των πολιτών της ηπειρωτικής Ελλάδας για τον εποικισμό! Και υπό συνθήκες τέτοιες, που δε θα μπορούν τα παπαγαλάκια σου να μιλήσουν για… αποδοκιμασίες, όχι από δέκα εγκάθετους, αλλά ούτε απόμισόν! Αντιλαβού;