ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΡΜΠΑΝ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!

Διενέργεια μίας νέας εθνικής διαβούλευσης που θ’ αρχίσει από τον προσεχή μήνα, με το ερώτημα εάν θα πρέπει να συνεχισθεί η καταβολή επιδομάτων στους λεγομένους «Ρομά» της χώρας (που είναι ουκ ολίγοι – το 7,5% του πληθυσμού της Ουγγαρίας), ανακοίνωσε ο πατριώτης πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.

Όπως δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εσωτερικών Γκέργκελι Γκούλιας: «Η κυβέρνηση έχει μία σαφή άποψη για τα ζητήματα αυτά και γνωρίζει καλά ποια απάντηση χρειάζεται να δώσει, όμως έχει ανάγκη από την συνδρομή της κοινωνίας γι’ αυτό».

Η εκστρατεία θα συνίσταται στην επικόλληση ενημερωτικών αφισών και στην αποστολή ερωτηματολογίων σε κάθε οικογένεια. Οι λεπτομέρειες για το ερωτηματολόγιο τούτο θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο η νεοταξίτικη αντιπολίτευση της χώρας και οι γνωστών συμφερόντων (Σόρος!) ΜΚΟ έχουν αρχίσει ήδη να ωρύονται για… «καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». 

Σε κάθε περίπτωση, ο πατριώτης Όρμπαν δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια –όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν- και δίνει την κατεύθυνση στο λαό του, δηλώνοντας πως «θεωρώ παντελώς άδικο οι οικογένειες Ρομά να κερδίζουν χρήματα χωρίς να εργάζονται»!

Εύγε του και μακάρι να υπήρχαν μιμητές του και στην Ελλάδα! Αλλά, που τέτοια τύχη, εδώ που έχουμε μπλέξει με τους Κούληδες, τους Τσιπραίους, τις Φώφες και τους Βελοπουλαίους;