ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ» Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ

Ενώ η χώρα κοντεύει να γίνει απέραντο hotspot χάρη στην κυβέρνηση των Κούληδων, έχουμε και τους μονίμως αμάζευτους «ευπαθείς» που με το απέραντο θράσος τους κάνουν ό,τι τους καπνίσει.

«Στενάζει» η Πανεπιστημιούπολη στην Πάτρα από τα συνεχή περιστατικά κλοπών καλωδίων μεγάλης αξίας, που σημειώνονται τους τελευταίους μήνες, φέρνοντας στα όριά τους τις πρυτανικές Αρχές.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε πριν από μία εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο, οπότε οι δράστες εισέβαλαν μέσα στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης και κατάφεραν -χωρίς καν να γίνουν αντιληπτοί- να κλέψουν καλώδιο ρεύματος χιλιομέτρων, το οποίο διερχόταν στον περίγυρο του πανεπιστημίου – προφανώς, για να πάρουν τον χαλκό.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα περιστατικά κλοπών, αφού προ εβδομάδος καταγγέλθηκε ξυλοδαρμός φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών στην προσπάθειά του να περάσει από δρόμο πρόσβασης στο Πανεπιστήμιο, όπου βρίσκεται ο καταυλισμός τους.

Πάντως, οι καταγγελίες είναι συνεχείς για περιστατικά επιθέσεων σε φοιτητές αλλά και μέλη του προσωπικού στο γεφυράκι πριν από την Πανεπιστημιούπολη, όπου βρίσκεται ο ένας από τους δύο καταυλισμούς. 

Να τους χαίρεστε και να τους δώσετε κι άλλα επιδόματα για να κάνουν περισσότερα!

Κ.Π.