ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΡΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Οι ανεξάρτητοι πολίτες Μόριας, καταγγέλλουμε το καπέλωμα από τους βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, το συλλαλητήριο που έγινε σήμερα στο Σύνταγμα, με την διαμαρτυρία κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του εκπροσώπου της Ηλία Κασιδιάρη!
Ως πολίτες της πολύπαθης Μόριας, η ανάγκη για συνδρομή στα προβλήματα μας είναι δεκτή από τον κάθε πολιτικό χώρο που αντιστέκεται στην Λαθρομετάναστευση, και μεταξύ αυτών, και ίσως μόνο αυτό, είναι και το κόμμα της Χρυσής Αυγής!
Ως πολίτες της πολύπαθης Μόριας, απαγορεύουμε σε οποιοδήποτε βουλευτή-πολιτευτή που στήριξε την λαθρομετάναστευση, όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, να αντιδρούν για εμάς χωρίς εμάς, και τα θέλω τα δικά μας!
Δυστυχώς τα λόγια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, απεδείχθησαν αληθινά, όταν το 2015 και 2016 μας είχαν επιστήσει την προσοχή μας!
Απαγορεύουμε στον καθένα που νομίζει ότι μας αντιπροσωπεύει, να μας αντιπροσωπεύει, χωρίς την έγκριση μας, και χρηματίστηκε από το πολιτικό σύστημα, τις ΜΚΟ, και την ιδία του ενέργεια, να εκμεταλλεύεται οικονομικά αυτούς τους ανθρώπους, λαμβάνοντας πέντε και δέκα ευρώ, για το φόρτισμα ενός κινητού και δύο ευρώ για ένα μπουκαλάκι νερό!
Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ήταν στημένο και καπελωμένο από τους γραφικούς βουλευτές της αριστεράς και του ΚΚΕ, με την σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των ντόπιων βουλευτών του!
Οι ανεξάρτητοι πολίτες της Μόριας καταγγέλλουμε τα κόμματα των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ, Μέρα25 ως μοναδικούς υπεύθυνους για την κατάντια της περιοχής μας !
Ευπρόσδεκτοι, μόνο όσοι είναι αντίθετοι στην υποδούλωση του νησιού μας, και μεταξύ αυτών οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής!
Οι υπογράφοντες πολίτες, οικογενειάρχες, αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες της πολύπαθης Μόριας!