ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ»! ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΣΙΓΑΡΑ

Η ασυδοσία και η παραβατικότητα των «ευπαθών» καλά κρατεί, ενώ συχνά – πυκνά τρώγονται και μεταξύ τους.

Μια ανήλικη «ευπαθής» πήγε την Τετάρτη το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα Ορχομενού στη Βοιωτία και κατήγγειλε ότι είναι θύμα κακοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες για κοπέλα ηλικίας 15 ετών από περιοχή της Φθιώτιδας, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης «ευπαθή», και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό.

Αρχικά οι δυο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Το τελευταίο όμως δίμηνο η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της, αφού από την άλλη πλευρά κάθε φορά το απέφευγαν με διάφορες δικαιολογίες.

Όπως κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς η οικογένεια του φίλους της τής είχε αφαιρέσει το κινητό και την κρατούσε σε ομηρία. Μάλιστα έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι εκτός από το ξύλο είχαν σβήσει πάνω της ακόμη και τσιγάρα.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών για κακοποίηση, ενώ η ανήλικη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από που προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Αμάζευτοι ως συνήθως είναι και θα παραμείνουν οι «ευπαθάρες» ανά την Ελλάδα, αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο για τον απλό Έλληνα πολίτη, ενώ αντίθετα εφοδιάζει τους πρώτους με προνόμια και επιδόματα.

Κ.Π.