ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ «ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ) 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα νησιώτες, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης στο λαθρομεταναστευτικό.

Στην συγκέντρωση πήγε για συμπαράσταση ο Ηλίας Κασιδιάρης κι έγινε ενθουσιωδώς δεκτός από τον κόσμο, ωστόσο μόλις τον επισήμανε ομάδα κουκουέδων (οι δύο που κρατούσαν τη ντουντούκα, ο πρώην βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας, η νυν βουλευτής του ΚΚΕ στην Λέσβο Μαρία Κομνηνάκα, ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Λέσβο Μπουρνούς και 4-5 παρατρεχάμενοί τους), άρχισαν να ωρύονται. 

Κι όπως αποδεικνύεται από το βίντεο που σας παραθέτουμε, η συγκεκριμένη αυτή ομάδα των συριζοκουκουέδων ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ από τον απλό κόσμο που είχε πάει στη συγκέντρωση.

Μόλις οι ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ της «επικοινωνιακής ομάδας» του Μητσοτάκη έμαθαν τα καθέκαστα, θέλησαν να τα εκμεταλλευτούν πολιτικά, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ότι αυτοί που ούρλιαζαν κατά της Χρυσής Αυγής ήταν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και εμφανίζοντάς τους ως απλούς… «νησιώτες»!!!

Έτσι, ο πρώτος τίτλος των δημοσιογραφικών πρωτοπαπαγάλου του Μητσοτάκη (του Πρώτου Θέματος) για την συγκέντρωση –πριν πέσει «γραμμή»- ήταν ο εξής: «Μεταναστευτικό: Συγκέντρωση νησιωτών στην Αθήνα – «Όχι άλλη Μόρια»

Σε λίγη ώρα, αλλάζει ο τίτλος και γίνεται: «Μεταναστευτικό: Συγκέντρωση νησιωτών στην Αθήνα – «Εξω οι φασίστες», φώναξαν σε Κασιδιάρη και Λαγό» και μέσα στο κείμενο προστίθεται η εξής παράγραφος:

«Τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο, έκαναν την εμφάνισή τους τα στελέχη της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γιάννης Λαγός.

Η παρουσία των στελεχών της Χρυσής Αυγής προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν «έξω τώρα η Χρυσή Αυγή», «είστε ναζί, ξεφτίλες», «είναι εγκληματική οργάνωση» και «έξω οι φασίστες». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν κλιμακώθηκε…».

Μόνο που ακριβώς το ίδιο ακριβώς ΡΑΒΑΣΑΚΙ από τα υπόγεια Μαξίμου είχε πάει και στα υπόλοιπα παπαγαλάκια του Μητσοτάκη και δημοσιεύθηκε ΑΥΤΟΥΣΙΟ. Ιδού για παράδειγμα το ίδιο ακριβώς ραβασάκι στο newsit:

«Τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο έκαναν την εμφάνισή τους τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός.

Η παρουσία των στελεχών της οργάνωσης προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν “έξω τώρα η Χρυσή Αυγή”, “είστε ναζί, ξεφτίλες”, “είναι εγκληματική οργάνωση” και “έξω οι φασίστες”.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν κλιμακώθηκε…».

Και βέβαια, οι ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ του Μητσοτάκη έκοψαν στο βίντεο που παρουσιάζουν τα μούτρα του Κόρακα, Μπουρνούς και λοιπών γνωστών και μη εξαιρετέων, αλλά και τις αποδοκιμασίες του απλού κόσμου προς τη δράκα των συριζοκουκουέδων! 

Δείτε και διαδώστε το βίντεο ως έχει, κι όχι το κομμένο στα μέτρα των εγκαθέτων του Μητσοτάκη…

(ΥΓ): ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!