ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ-ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ – 10 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

Νέα φονική συμπλοκή, με πιστόλια και μαχαίρια, μεταξύ αυτών που κουβάλησε στην Ελλάδα βαφτίζοντάς τους  «πρόσφυγες» το κάθαρμα ο Μητσοτάκης, έγινε μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία υποτίθεται  πως έχει παταχθεί η… ανομία κι έχει επιβληθεί… «νόμος και τάξη»!

Η φονική συμπλοκή έλαβε χώρα στις 12:50 σήμερα στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς, στο κέντρο της Αθήνας! Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου Αφγανού, ένας ακόμα επίσης Αφγανός, είναι σοβαρά τραυματισμένος και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ το σύνολο των τραυματιών που έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία είναι πάνω δέκα! Στο σημείο δε της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, περισσότεροι από δέκα κάλυκες!

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν θα γίνει μακελειό. Φύγετε από δω πέρα γιατί θα γίνει μακελειό. Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».

«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι, αν δεν τους δώσει χρήματα, θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.  

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκής αναφέρει ότι «ήρθε μια ομάδα 20 ατόμων και ο ένας έβγαλε πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί. Από το άλλο στενό ήρθαν άλλα 15 άτομα όπου επίσης πυροβολούσαν. Είχαν ρόπαλα, τσεκούρια και μαχαίρια πάνω τους και έγινε μακελειό».

Τα σχόλια δικά σας!

(ΥΓ): Έλληνες που κυκλοφορείτε στο κέντρο του Αθηνιστάν και του Σαλονικιστάν, προμηθευτείτε… αλεξίσφαιρα γιλέκα και… πανοπλίες, για να μη σας πάρει καμμιά αδέσποτη!