ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο «ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ» (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Επικοινωνιακό σώου έχουν στήσει από τις 12 το μεσημέρι οι δημοσιογραφικές παλιοπατσαβούρες του Μητσοτάκη, ότι τάχα «ο λαός της Λέσβου αποδοκίμασε τον Κασιδιάρη» στη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο «λαός» είναι δύο πασίγνωστα στην Λέσβο στελέχη του ΚΚΕ, μέλη του Συλλόγου Μανταμαδιωτών Λέσβου «Ο Ταξιάρχης» – αυτοί με τη ντουντούκα. Για να δείτε περί τίνων πρόκειται, σας μεταφέρουμε απόσπασμα της τελευταίας ανακοίνωσής του «συλλόγου» αυτού: «Στον Μανταμάδο επί τόσα χρόνια υπήρξε πλατύ κύμα αλληλεγγύης   προς τους πρόσφυγες και μετανάστες, που κατά χιλιάδες πέρασαν και από το Μανταμάδο, όλα τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουμε να συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς, θύματα ενός άδικου και εξοντωτικού πολέμου που ισοπέδωσε τη χώρα τους…».

Στο κομμένο βίντεο που παραθέτουν οι δημοσιογραφικές πόρνες του Μητσοτάκη, φαίνονται μόνο αυτοί οι δύο κουκουέδες, οι οποίοι είναι πασίγνωστοι στην Λέσβο, αλλά άγνωστοι στο ευρύ κοινό.

Ποιοι είναι ο «λαός» που φωνάζουν «έξω η Χρυσή Αυγή» και «κόπηκαν» από το βίντεο των υπογείων Μαξίμου, γιατί είναι πασίγνωστοι πρώην και νυν βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη τους;

Οι πρώην βουλευτές του ΚΚΕ Λέσβου και νυν περιφερειακοί σύμβουλοι Βορείου Αιγαίου της κουκουέδικης «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σταύρος Τάσσος και Στρατής Κόρακας, ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Μπουρνούς, η νυν βουλευτίνα του ΚΚΕ Λέσβου Μαρία Κομνηνάκα, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Παναγιώτης Μεντρέκας και άλλοι τόσοι παρατρεχάμενοί τους!

Επίσης, εκτός από τις μουτσούνες των ανωτέρω, στο κομμένο βίντεο «εξαφανίζεται» και το κράξιμο που έφαγαν από τον κοσμάκη οι αχαρακτήριστοι αυτοί εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.  

Δείτε τα δύο βίντεο, που αποδεικνύουν την όλη μεθόδευση των δημοσιογραφικών πορνών του Μητσοτάκη και του άτιμου ρόλου που παίζουν τα τσιράκια του Μητσοτάκη, συριζαίοι και κουκουέδες, που δουλεύουν αντάμα υπέρ του εποικισμού-εξισλαμισμού νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, γιατί έχουν τα ίδια αφεντικά – Σόρος και CIA!