Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΜΑΣ! «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ» ΑΠΟ ΜΗΤΑΡΑΚΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ», ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Από… «φροντιστήρια», για να πείσουν τους ψηφοφόρους της Νουδούλας ότι ο εποικισμός-εξισλαμισμός της χώρας είναι για το… καλό μας, θα περάσουν υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της… «εθνικοφρόνου»!

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο… μάθημα θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στα κεντρικά γραφεία της Νουδούλας στην Αθήνα, με… προφεσόρους τους Χρυσοχοΐδη και Μηταράκη.

Σύμφωνα με την δημοσιογραφική παπαγαλία της… «εθνικοφρόνου»: 

«Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά ημερίδων με τίτλο «Κλείνουμε τις εκκρεμότητες του χθες – Δημιουργούμε σε στέρεες βάσεις την Ελλάδα του Αύριο», οι οποίες αφορούν τους υποψήφιους βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ – όχι, δηλαδή, τους εν ενεργεία, οι οποίοι θα ενημερωθούν εντός του πλαισίου της κοινοβουλευτικής ομάδας. Η επιλογή, εξάλλου, του θέματος με το οποίο ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων διόλου τυχαία είναι. Αντιθέτως, μοιάζει απολύτως στοχευμένη λόγω των εξελίξεων στο μεταναστευτικό και των αντιδράσεων που υπάρχουν στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες προέρχονται και από «γαλάζια» στελέχη.

Σ’ αυτή την εκδήλωση λοιπόν, θα έχουν όλα τα στελέχη την ευκαιρία να ενημερωθούν απευθείας από τους αρμόδιους υπουργούς και να συζητήσουν μαζί τους, ενώ κατ’ αυτόν τον τρόπο αναμένουν από τα υψηλά κλιμάκια της Πειραιώς να μεταφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τη γραμμή της κυβέρνησης και να αποφευχθούν οι διαφοροποιήσεις που μπορεί σε ζητήματα όπως η «καυτή πατάτα» του μεταναστευτικού να είναι επώδυνες».

«Εθνικόφρονες», να είστε όλοι εκεί! 

(ΥΓ) 1: Έχουμε τη γνώμη, ότι οι Σόρος και Πάιατ θα τα πούνε πιο καλά, από τους Χρυσοχοΐδη-Μηταράκη. Κούλη, σκέψου το!

(ΥΓ): Να δοθούν εις τους… αποστόλους του εποικισμού της χώρας και… κίνητρα. Δηλαδή, μπόλικα φράγκα. Διότι, είναι αποδεδειγμένο πως το… «εθνικόφρων» κοινό πείθεται ευκολότερα στην θέα ενός… πενηντάευρου!