ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΔΙΝΟΥΝ «ΕΝΑ ΚΑΡΟ» ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ!

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά οι «εθνικόφρονες» της Νουδούλας να ψηφίσουν το νόμο για την χρηματοδότηση (καραμπινάτη δωροδοκία!) των δήμων που φιλοξενούν «προσφυγάκια» (ψηφίστηκε ακριβώς προ δεκαημέρου), και με κοινή απόφαση των Υπουργείων (Λαθρο)Μετανάστευσης και Ασύλου και Οικονομικών, προχωρά η άμεση καταβολή των «ανταποδοτικών τελών στους Δήμους, που επιβαρύνθηκαν με την φιλοξενία μεταναστών εντός των διοικητικών ορίων τους το 2019» – έτσι το λένε τώρα!

Συγκεκριμένα, εκταμιεύεται άμεσα το ποσό των 9.491.400 ευρώ, το οποίο προκύπτει από τη χορήγηση 150 ευρώ ανά έτος ανά διαμένοντα «προσφυγάκι» στα hotspots! Όσο πιο πολλά «προσφυγάκια», τόσο περισσότερα φράγκα!

Και βέβαια, η άμεση εκταμίευση των χρημάτων γίνεται για να… ζηλέψουν τα διάφορα λαμόγια της «εθνικοφροσύνης» που ασχολούνται με τα δημοτικά σε πόλεις που ακόμα δεν έχουν «προσφυγάκια» και να σπεύσουν να ζητήσουν! 

Ιδού και ο πίνακας των δικαιούχων Δήμων: