ΜΑ ΠΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ… ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ; ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΠΟΜΠΕΟ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Στην… απομόνωση έχει βάλει την Τουρκιά ο μεγάλος… ηγεταράς Κυριάκος (Κούλης) Μητσοτάκης, που έχει καταφέρει να… σέρνονται στα πόδια του Αμερικανοί και Ευρωπαίοι! Αυτά θα διαβάσετε στο protothema, στο pronews, στο makeleio και στα υπόλοιπα φερέφωνα του μητσοτακισμού!

Μόνο που η σκληρή πραγματικότητα διαψεύδει διαρκώς τα ξελιγωμένα παπαγαλάκια! 

Σαφή θέση υπέρ της… «διεθνώς απομονωμένης» Τουρκιάς, λοιπόν, πήρε ο γκάνγκστερ Πομπέο, υπουργός Εξωτερικών του αρχιγκάνγκστερ Τραμπ, για τα διαδραματιζόμενα στην Συρία. Ιδού η σχετική ανάρτησή του στο Twitter – την οποία ασφαλώς θα «θάψουν» τα παπαγαλάκια του Κούλη του… λεβέντη και… καραμπουζουκλή:

«Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά την χθεσινή επίθεση στο Ιντλίμπ. Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις από το καθεστώς τους Άσαντ και τη Ρωσία πρέπει να σταματήσουν. Έστειλα στην Άγκυρα τον Τζιμ Τζέφρι (σσ τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για τη Συρία) για να συντονίσει τα βήματα για την απάντηση σε αυτή την αποσταθεροποιητική επίθεση. Στεκόμαστε στο πλευρό του συμμάχου μας στο ΝΑΤΟ».

Όπως πάντα άλλωστε…