ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελική ευθεία βρίσκεται η ετοιμασία του ισλαμικού τεμένους των Αθηνών και όλα δείχνουν ότι σε περίπου είκοσι ημέρες θα γίνει και η επίσημη τελετή των εγκαινίων του, κατά πάσα πιθανότητα από τον ΠΡΟΔΟΤΗ Μητσοτάκη. Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή…

Τα καθάρματα οι «εθνικόφρονες», θα γεμίσουν με τζαμιά ολόκληρη την Ελλάδα. Και πιο συγκεκριμένα, τζαμιά θα κατασκευαστούν σε όλους τους νομούς της χώρας, εκτός ίσως από την Αχαΐα και την Θεσπρωτία!

Πως; Το σχέδιο είναι πολύ απλό…

Μόλις θα ολοκληρωθεί η «αποσυμφόρηση» των νησιών με την μεταφορά των λεγομένων «προσφύγων» στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα ιδρυθούν 20 νέα hotspots, σε πρώτη φάση. Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες «αποσυμφορήσεις» (εφόσον σύμφωνα με τον κυβερνητικό γραμματέα πρώτης υποδοχής Λογοθέτη, αναμένεται να μας… προτιμήσουν το 2020 περίπου 100.000 «προσφυγάκια»), με κατεύθυνση νέα hotspots που θα ιδρυθούν στους υπόλοιπους νομούς της χώρας – όπως προβλέπει η δεύτερη φάση του κυβερνητικού σχεδίου. Όταν, λοιπόν, κάθε νομός (με εξαίρεση την Αχαΐα και την Θεσπρωτία, που δεν προβλέπεται να ιδρυθούν hotspots, λόγω της θαλάσσιας συγκοινωνίας που έχουν με την Ιταλία) θα έχει ένα ή περισσότερα hotspots, τότε οι μουσουλμάνοι έποικοι θα απαιτήσουν λατρευτικό χώρο, δηλαδή τζαμί! Τότε η κυβέρνηση θα παραστήσει την αδιάφορη για προφανείς λόγους πολιτικού κόστους, έτσι ώστε να προσφύγουν οι μουσουλμάνοι στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, το οποίο θα τους δικαιώσει σιγουρότατα και να δηλώσουν μετά οι Κούληδες πως είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν. Κάπως έτσι θα επέλθει η ισλαμοποίηση της χώρας!

Έλληνες, τους προσεχείς μήνες που θ’ αρχίσει η μαζική μεταφορά των εποίκων στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα έχετε την δυνατότητα να αντισταθείτε στα σατανικά σχέδια εποικισμού-ισλαμοποίησης της πατρίδας! Κι όποιος δεν το κάνει, θα είναι άξιος της τύχης του!