ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ», ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΥΛΟΥ! Ή ΜΗΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

Αδέρφια, κερδάμε! Η… λαοφιλέστατη των «εθνικοφρόνων» έλυσε με μιας και το «μεταναστευτικό» πρόβλημα και πάει γι’ άλλα! Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της «ναυαρχίδας» της κυβερνητικής παπαγαλίας «Πρώτου Θέματος» (στην κυριακάτικη έκδοσή της, που είχε και την προσφορά για τον γενοκτόνο του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ…), απορρίπτεται πλέον το 95% των αιτήσεων ασύλου, το οποίον πρακτικά σημαίνει ότι το 95% των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα θα επιστρέφονται στην Τουρκιά!

Ή μήπως δεν είναι έτσι και η «εθνικόφρων» παπαγαλία ψεύδεται ασυστόλως, θεωρώντας τους «εθνικόφρονες» αναγνώστες της κάφρους και χαχόλους, που χάφτουν ότι τους σερβίρει;

Με μια προσεκτικότερη ματιά στα στοιχεία που παραθέτουν ξεδιάντροπα οι παλιολινάτσες του Μητσοτάκη, διαπιστώνει κανείς ότι το θηριώδες 95% των απορρίψεων δεν αφορά συνολικά τις αιτήσεις ασύλου, αλλά αυτές που έχουν απορριφθεί ήδη σε πρώτο βαθμό και εξετάστηκαν σε δεύτερο βαθμό!

Άρα, άνθρακες ο θησαυρός! 

(ΥΓ): Από τον Απρίλη και μετά που θ’ αλλάξει ο καιρός να σας δούμε Κούληδες και παπαγάλοι! Δε θα ξέρετε που να κρυφτείτε!