ΑΘΛΟΣ, ΑΘΛΟΣ! Ε, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ… ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!

Έχουμε επισημάνει εξ’ αρχής, πως ετούτη η κυβέρνηση έχει στήσει έναν τεράστιο μηχανισμό προπαγάνδας, που όμοιός του δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν. Ο μηχανισμός αυτός προβάλλει μόνο τα ευχάριστα για την κυβέρνηση, κάνοντας συνήθως «την τρίχα τριχιά», ή κάνει το μαύρο-άσπρο.

Χθες, λοιπόν, η αστυνομία συνέλαβε τρεις Αλβανούς ληστές στην Κορινθία, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών. Επρόκειτο για μια σκληρή συμμορία κακοποιών που λήστευε τράπεζες. Αναμφίβολα, ήταν μια επιτυχία της ΕΛΑΣ. Αλλά μέχρις εδώ, γιατί ανάμεσά μας κυκλοφορούν ελεύθεροι χιλιάδες ληστές, τους οποίους δεν έχει καταφέρει ακόμα να συλλάβει η αστυνομία!

Ε, λοιπόν, τα προπαγανδιστικά φερέφωνα της κυβέρνησης πρόβαλαν το θέμα λες κι επρόκειτο για τους τρεις… τελευταίους ληστές που είχαν απομείνει στην Ελλάδα και τώρα που τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί… λύθηκε οριστικά το πρόβλημα της εγκληματικότητας! Και το μόνο που δεν μας συνέστησαν οι δημοσιογραφικοί παπαγάλοι, είναι τώρα σε λίγο που θα καλοκαιριάσει, να κοιμόμαστε πλέον με… ανοιχτά παράθυρα!

Έλεος παπαγάλοι, έλεος!