ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! 2019: 17.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, 55.000 Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι συνολικά 72.000 «προσφυγάκια»… προτίμησαν την Ελλάδα δια θαλάσσης μέσα στο 2019. Δεν ξέραμε, όμως, πόσα από δαύτα προσέλκυσε ο Τσίπρας και πόσα ο Μητσοτάκης. Ε, λοιπόν, το μάθαμε κι αυτό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη βουλή ο υφυπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Λευτέρης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτή της κλεφτοπασοκαρίας, 55.609 «προσφυγάκια» συνελήφθησαν από αστυνομικούς και λιμενικούς για παράνομη είσοδο στη χώρα το δεύτερο εξάμηνο του 2019.
Δηλαδή, ακριβώς κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κούλη Μητσοτάκη και την παρέα του.

Άρα, 17.000 «προσφυγάκια» προσέλκυσε ο Τσίπρας το πρώτο εξάμηνο και 55.000 ο Μητσοτάκης το δεύτερο. Άρα, ο Μητσοτάκης προσέλκυσε τριπλάσιους (και βάλε…) από τον Τσίπρα! Άρα, ευτυχώς να λέμε που έπεσαν οι… «κατσαπλιάδες» του ΣΥΡΙΖΑ και… σώθηκε η Ελλάς!

 (ΥΓ): Δεν είναι, λοιπόν, «συριζαίοι με γραβάτες», τα κοπρόσκυλα οι «εθνικόφρονες». Είναι –κυριολεκτικά!- τρισχειρότεροι!