ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 300 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΡΙΑ; ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΑ ΠΗΓΕ Η… ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

Στην πρώτη σημερινή μας ανάρτηση, σχετικά με τα συμβαίνοντα στην Λέσβο, αποδείξαμε ότι υποκινητής των επεισοδίων είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία –με την συνέργεια των «ακροδεξιών» δημοσιογραφικών παπαγάλων της- καλλιέργησε και συντηρεί την ένταση για να φανεί πως «δεν πάει άλλο» στα νησιά και ότι πρέπει χιλιάδες «πρόσφυγες» να μεταφερθούν επειγόντως στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε ξενοδοχεία και στα 20 νέα hotspots που στήνει η κυβέρνηση σ’ ολόκληρη τη χώρα, στα πλαίσια του εποικισμού της! Οι δε κάτοικοι των περιοχών που θα στηθούν τα νέα hotspots, να μην αντιδράσουν, αφού υποτίθεται πως… δεν υπάρχει άλλη λύση!

Πέρα, λοιπόν, από τα χθεσινά μικροεπεισόδια που έγιναν με εμφανώς ΑΝΗΛΙΚΑ αφγανάκια στις παρυφές της Μυτιλήνης και της «κατάληψης» του χώρου έξωθεν του δημοτικού θεάτρου Μυτιλήνης από γυναικόπαιδα, που αποχώρησαν ειρηνικά στις 4 το μεσημέρι, η ένταση κορυφώθηκε με την εμφάνιση περίπου 300 «προσφύγων» (στην συντριπτική πλειοψηφία τους ΑΝΗΛΙΚΩΝ…) στο χωριό της Μόριας, που προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων. Ακολούθησαν  τερατώδη και εμπρηστικά δημοσιεύματα σεσημασμένων «ακροδεξιών» δημοσιογραφικών παπαγάλων της κυβέρνησης, του τύπου: «Μόρια: Κτυπούν τις καμπάνες των εκκλησιών για βοήθεια οι κάτοικοι – Νύχτα τρόμου στη Μόρια: Αλλοδαποί μπήκαν στο χωριό και καίνε σπίτια με ανθρώπους μέσα! (βίντεο)», ή «Έβαλαν φωτιά κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ! – Νύχτα τρόμου για τους κατοίκους της Λέσβου: Πογκρόμ κατά Ελλήνων από τους αλλοδαπούς – Εισβάλλουν στα σπίτια τους!».

Ποια είναι η αλήθεια; Εις ότι αφορά τα σπίτια που δήθεν καίγονταν στο χωριό της Μόριας, μαζί με τους… κατοίκους της (!!!), επρόκειτο για  μια φωτιά που ξέσπασε σε… εγκαταλειμμένο σπίτι και την ώρα που τα παπαγαλάκια οργίαζαν και τερατολογούσαν (στις 00:30), η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί από την Πυροσβεστική!

Εις ό,τι αφορά τώρα την είδηση περί της «εισβολής» των «προσφύγων» στο χωριό, για να το κάψουν, μαζί με τους κατοίκους του»… Δεν πήγαν εκεί μόνα τους τα «προσφυγάκια», αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα αξιόπιστου τοπικού μέσου της Λέσβου: «Περίπου 300 Αφγανοί στην πλειοψηφία τους αιτούντες άσυλο για λόγους που δεν είναι κατανοητοί, οδηγήθηκαν από την Αστυνομία μέσα στο χωριό! Κι αυτό αν και θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στον παράλληλο με τον κεντρικό δρόμο και να μην περάσουν μέσα από τη λεγόμενη «αγορά» του χωριού. Στο γεγονός αντέδρασε ομάδα κατοίκων, χτύπησαν την καμπάνα του χωριού και σύντομα μεγάλη μερίδα κατοίκων βγήκαν στους δρόμους»

Το γεγονός ότι –όλως περιέργως!- η Αστυνομία οδήγησε τα «προσφυγάκια» μέσα απ’ το χωριό, επιβεβαιώνει και το άκρως κυβερνητικό protothema.gr:  «Οι κάτοικοι του χωριού αντέδρασαν στην προσπάθεια της Αστυνομίας να οδηγήσει τους διαδηλωτές που επέστρεφαν στον καταυλισμό, μέσα από την «αγορά»… 

Αυτά και τα συμπεράσματα δικά σας…

(ΥΓ): Έλληνες της Λέσβου, ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πέφτετε θύματα της κυβέρνησης των προβοκατόρων!