ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΤΥΧΑΙΟ;

Συνέντευξη στην κυπριακή εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» έδωσε ο γνωστός και μη εξαιρετέος αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Μητσοτάκη, Θάνος Ντόκος, στην οποία αναφέρθηκε και πάλι στην συνεκμετάλλευση του φυσικού πλούτου του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες! Ιδού το σχετικό απόσπασμα: 
«Εφόσον ανακαλυφθούν σημαντικά κοιτάσματα στο Αιγαίο ή (το πιο πιθανόν) στην Ανατολική Μεσόγειο, εφόσον το κοίτασμα εκτείνεται στις θαλάσσιες ζώνες και των δύο χωρών (περίπτωση Κατάρ-Ιράν), εφόσον η ποσότητα, η τιμή και οι τάσεις απομάκρυνσης από τα ορυκτά καύσιμα επιτρέψουν την εμπορική εκμετάλλευση του κοιτάσματος και, τέλος, εφόσον η Ελλάδα αποφασίσει ότι αυτό τη συμφέρει, τότε θα μπορούσε να διαπραγματευθεί μια συμφωνία συνεκμετάλλευσης με ποσοστά που θα καθοριστούν σύμφωνα με τα συμφωνημένα θαλάσσια σύνορα».

Κι όπως δεν ήταν τυχαία η προηγούμενη αναφορά του Ντόκου στην συνεκμετάλλευση, έτσι δεν είναι τυχαία κι ετούτη! Για να μην πολυλογούμε για τα προφανή, πρόκειται για «λαγό» του Μητσοτάκη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στη μεγάλη προδοσία – αν του το επιτρέψει ο ελληνικός λαός και δεν τον γκρεμοτσακίσει άμεσα από την εξουσία!