ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! 

Λίγες ώρες μετά τα επεισόδια ο υπουργός (Λαθρο)Μεταναστευτικής Πολιτικής Μηταράκης δήλωσε πως «οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο υποκίνησης των επεισοδίων».

Μέσα στο όργιο παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, ας βάλουμε κι εμείς ένα… χεράκι στην αποκάλυψη του υποκινητή επεισοδίων!

Κατ’ αρχάς, ποιος ήταν ο λόγος της διαδήλωσης των «προσφύγων»; Μήπως η κατά προτεραιότητα εξέταση των αιτήσεων ασύλου όσων ήρθαν στην Ελλάδα… μετά την 1η Ιανουαρίου 2020, όπως προβλέπει ο νέος νόμος για το άσυλο, ξεσηκώνοντας τις -δικαιολογημένες- διαμαρτυρίες όσων είχαν έρθει νωρίτερα;

Δεύτερον, ήταν άγνωστη στις αρχές η κινητοποίηση των «προσφύγων»; Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Λέσβου: «Οι πληροφορίες για τη σημερινή διαμαρτυρία υπήρχαν από την Παρασκευή το απόγευμα και χθες το απόγευμα (Κυριακή) ήρθαν από την Αθήνα δύο διμοιρίες ΜΑΤ για να ενισχύσουν τις τοπικές δυνάμεις».

Άρα, η κυβέρνηση και γνώριζε και είχε προετοιμαστεί καταλλήλως! 

Τρίτον, η πρώτη προσπάθεια ανακοπής της πορείας έγινε στην περιοχή του Καρά Τεπέ, που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης. Γιατί άραγε δεν έγινε εξ’ αρχής ανακοπή της πορείας στην περιοχή της Μόριας και αφέθηκαν οι «πρόσφυγες» να φτάσουν μέχρι τις παρυφές της Μυτιλήνης; Μήπως γιατί το σχέδιο ήταν να καταφέρουν να μπουν κάποιοι απ’ αυτούς στην Μυτιλήνη, από τη βόρεια παράκαμψη της πόλης που ήταν… αφύλαχτη;

Τέταρτον, βλέποντας τις εικόνες των επεισοδίων (της πλάκας!), διαπιστώνουμε ότι οι πρωταγωνιστές τους από αφγανικής πλευρά ήταν κάτι πιτσιρικάδες 14 έως 17 χρονών, τα λεγόμενα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», πανεύκολος «μεζές» για τα ΜΑΤ. Η δε προκυμαία της Μυτιλήνης, στο χώρο έξω από το Δημοτικό Θέατρο, «κατελήφθη» αποκλειστικά και μόνον από γυναικόπαιδα, που έκαναν καθιστική διαμαρτυρία και αποχώρησαν στις 4, επιστρέφοντας στην Μόρια! Άνδρες –που εκ των πραγμάτων θα έδιναν δυναμικό τόνο στη διαδήλωση και στα επεισόδια- δεν υπήρχαν πουθενά στον ορίζοντα! 

Πέμπτον, όλως… τυχαίως, στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου βρέθηκε και ο τοπικός βουλευτής και αντιπρόεδρος της βουλής, Αθανασίου, ο οποίος –σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Λέσβου- «είχε σύντομη συνομιλία με τις αστυνομικές δυνάμεις». Προφανώς αυτός είχε αναλάβει τον συντονισμό τους, για τη διεκπεραίωση του σχεδίου!

Έκτον, τη νύχτα ξεφωνημένοι «ακροδεξιοί» διαδικτυακοί παπαγάλοι της κυβέρνησης, αναπαρήγαγαν ψευδείς ειδήσεις, του τύπου: «Νύχτα τρόμου στη Μόρια: Αλλοδαποί μπήκαν στο χωριό και καίνε σπίτια με ανθρώπους μέσα!», ή ότι «οι κάτοικοι εκλιπαρούν τις Ένοπλες Δυνάμεις να επέμβουν για να τους σώσουν», δίνοντας δραματικούς τόνους και δημιουργώντας κλίμα υποτιθέμενης γενικευμένης εξέγερσης στην Λέσβο! Με αφορμή δε έναν από τους συνήθεις καυγάδες μεταξύ σουρωμένων «προσφύγων» στην Χίο, επιχείρησαν να εμφανίσουν την υποτιθέμενη εξέγερση να… μεταδίδεται και στα υπόλοιπα νησιά!

Προς τι τα επεισόδια και το όλο κλίμα της παραπληροφόρησης; Ποιος ωφελείται; Το έκανε φανερό ο Μηταράκης, ο οποίος στη δήλωσή του περί υποκινητών των επεισοδίων, προσέθεσε εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, πως «τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα επιβεβαιώνουν την ανάγκη της λειτουργίας κλειστών και ελεγχόμενων κέντρων».

Είναι προφανές, λοιπόν, πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είναι ο υποκινητής των επεισοδίων και του οργίου της παραπληροφόρησης, για να φανεί πως «δεν πάει άλλο» στα νησιά και ότι πρέπει χιλιάδες «πρόσφυγες» να μεταφερθούν επειγόντως στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε ξενοδοχεία και στα 20 νέα hotspots που στήνει η κυβέρνηση σ’ ολόκληρη τη χώρα, στα πλαίσια του εποικισμού της! Οι δε κάτοικοι των περιοχών που θα στηθούν τα νέα hotspots, να μην αντιδράσουν και να δείξουν… κατανόηση, αφού υποτίθεται πως… δεν υπάρχει άλλη λύση!

ethnikismos.net