ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΜΕ «ΤΕΛΟΚΟΡΟΝ» ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

Η φήμη που κυκλοφορεί από το πρωί στα πέρατα του κόσμου βγαίνει αληθινή! Από ώρα σε ώρα ο Βελόπουλος, σε διακαναλική μετάδοση, θα μεταδώσει την είδηση που όλοι περιμένουμε ν’ ακούσουμε για να ανακουφιστούμε: κορονοϊός τέλος, με «τελοκορόν»!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το νέο αυτό πρωτοποριακό προϊόν βασίζεται σε –μυστικό φυσικά!- συνδυασμό βοτάνων που φύουν μόνο στο Άγιον Όρος και τα μάζεψαν προσεκτικά ένα προς ένα άνθρωποι του προέδρου! Τη δε συνταγή την αποκάλυψε στον μέγα ευεργέτη της ανθρωπότητος ο ίδιος ο Κύριος, ερχόμενος στα όνειρά του! Να’ ναι καλά ο σωτήρας μας! Ο Θεός να μας κόβει ώρες και να του δίνει χρόνια!

(ΥΓ) 1: Να είστε… απίκο με το τηλέφωνο στο χέρι, γιατί θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τις παραγγελίες!

(ΥΓ) 2: Επιπροσθέτως, το «τελοκορόν» έχει κι άλλες ευεργετικές ιδιότητες: κόβει το βήχα, τους πόνους στη μέση, τον κοιλόπονο, τους πόνους στις αρθρώσεις, τους πόνους περιόδου, καταπολεμά το άγχος και την τριχόπτωση, βγάζει νέα υγιή μαλλιά, κάνει καλό στην καρδιά, στο συκώτι και στα νεφρά, προλαβαίνει και τα εγκεφαλικά! Δηλαδή, είναι δια πάσαν νόσον και πάσαν… μαλακίαν – που μας δέρνει!