ΟΥΑΟΥ! ΟΙ ΦΛΩΡΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ… ΜΑΓΚΕΨΑΜΕΝ!

Τελικά, ο έχων την εξουσία γίνεται αυτομάτως και… μάγκας! Κι ας είναι ξεγυρισμένη… φλωρούμπα, που έχει φάει με τα κουτάλια τα μισά… college της υφηλίου! 

Μαγκεψάμεν, λοιπόν, οι… άριστοι πολυπτυχιούχοι της Νουδούλας και το παίζουν τώρα… σκληρή γραμμή στο λαθρομεταναστευτικό!

Έτσι, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) για τη φαιδρότητα των «πλωτών φραγμάτων», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πομπωδώς πως «όλοι πρέπει να καταλάβουν πως τα πράγματα άλλαξαν», εννοώντας πως άλλαξαν προς το… αυστηρότερον.

Επιπροσθέτως, ο ορισμός του… φιόγκου, ο Μηταράκης, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως: «Οι κανόνες άλλαξαν. Δεν είμαστε ανοιχτοί σε πρόσωπα που δεν έχουν προσφυγικό προφίλ. Από την 1η Ιανουαρίου 2020 όποιος δεν έχει προσφυγικό προφίλ είναι θέμα μηνών να επιστρέψει στην Τουρκία έχοντας χάσει τα χρήματα του. Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Ήδη έχουμε δώσει έμφαση στις επιστροφές, πάμε καλύτερα τον Ιανουάριο του 2020 από τον Ιανουάριο του 2019». Προφανώς, μ’ αυτό το τελευταίο, ο φιόγκος εννοεί τις… 11 (να το γράψουμε και ολογράφως, τις έντεκα…) «επιστροφές» λαθρομεταναστών  στην Τουρκιά, που έγιναν προ ημερών!  

Μόλις θα μπει η άνοιξη, που θα γλυκάνει ο καιρός και θα γαληνέψουν οι θάλασσες, θα δούμε μωρή ρόμπες ξεκούμπωτες ποια πράγματα άλλαξαν!