ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ! «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Όταν η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται μεθοδικά σε… πολυπολιτισμική, θα πρέπει να συνηθίσουμε περιστατικά σαν το παρακάτω.

Δεν το χωράει λοιπόν νους λογικού ανθρώπου αυτό που συνέβη στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Κεντρικής Μακεδονίας, κύριο Γιώργο Παλαιολόγου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε σε κατοικία των Αμπελοκήπων για να παραλάβει μία γυναίκα 40-45 ετών. Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να ωρύεται στην μητρική της γλώσσα και σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκαν 6 αλλοδαποί από Μαρόκο-Αλγερία-Τυνησία κι άρχισαν να γρονθοκοπούν με δολοφονική μανία τους διασώστες!

Οι άτυχοι εργαζόμενοι μπήκαν για να προστατευθούν… μέσα στο ασθενοφόρο και κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και είδαν τους παρανοϊκούς αλλοδαπούς να ξεσπούν πλέον πάνω στο όχημα του ΕΚΑΒ, κάλεσαν ενισχύσεις για να απεγκλωβίσουν τους διασώστες που κατέληξαν τελικά οι ίδιοι τραυματισμένοι στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, κακώσεις στο κεφάλι και τα άκρα. Συνελήφθησαν οι 5 από τους 6 αλλοδαπούς.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως καταγγέλλει ο κύριος Παλαιολόγου, είναι ένα από τα πολλά που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά εδώ και 4 χρόνια.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», καθώς επίσης και οι… πολυπολιτισμικοί «εθνικόφρονες» του Μητσοτάκη!

Κ.Π.