ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! «ΠΛΩΤΟ ΦΡΑΓΜΑ» ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ενώ τα ελληνόφωνα ΜΜΕ του πανικόβλητου γραικύλου Μητσοτάκη έχουν πάρει εντολή κάλυψης-απόκρυψης των πραγματικών περιστατικών στα Ίμια, για… εθνικούς λόγους, η τουρκική «Σοζτζού», που πρόσκειται στην αξιωματική αντιπολίτευση καυχιέται ότι τουρκικά σκάφη έχουν στήσει από το πρωί «πλωτό φράγμα» γύρω από τα Ίμια και δεν αφήνουν να πλησιάσει ελληνικό πλοίο! Και βέβαια, δεν υπάρχει καμμιά επίσημη ή ανεπίσημη διάψευση των ισχυρισμών των Τουρκαλάδων από «ελληνικής» πλευράς, άρα…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα (το οποίο συνοδεύεται από βίντεο, για του λόγου το αληθές), σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής «επιτηρούν» τις βραχονησίδες πλησιάζοντας μέχρι 50 μέτρα τα Ίμια.

Τα δε 6 ελληνικά ψαροκάικα, που ξεκίνησαν γύρω στις 11.30 το πρωί από τη Λέρο και την Κάλυμνο και προσπάθησαν να πλησιάσουν τις βραχονησίδες Ίμια, εμποδίστηκαν από τα τουρκικά και αναγκάστηκαν να αποσυρθούν σε απόσταση περίπου 2 μιλίων. Επίσης, σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής απέπλευσαν από την Κω και την Κάλυμνο, αλλά μόλις είδαν τα τουρκικά πλοία αποσύρθηκαν στην Καλόλιμνο, με προσωπική εντολή Μητσοτάκη!

Μητσοτάκη κάθαρμα, να πουλήσεις άμα θέλεις την αμύθητη περιουσία σου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Τα ελληνικά εδάφη είναι ποτισμένα με το αίμα μας και δε θα προλάβεις να τα πουλήσεις, για να παραμείνεις στην εξουσία!