ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο… ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

 

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, πως από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, το κύμα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα έγινε… τσουνάμι. Πως εξηγεί το φαινόμενο η κυβερνητική προπαγάνδα; Πως η κυβέρνηση… δε μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς για όλα φταίει ο… Ερντογάν που τους στέλνει απέναντι!

Αυτή την απλοϊκή εξήγηση έδωσε και ο βουλευτής Λέσβου της Νουδούλας Αθανασίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΠαραπολιτικάFM». Ας τον παρακολουθήσουμε: «Πράγματι οι ανεξέλεγκτες ροές αμέσως μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ είχαν επιταθεί και λόγω βέβαια της διεθνούς συγκύριας και των διεκδικήσεων του Ερντογάν στο Αιγαίο και βέβαια στην ΑΟΖ. Νόμιζε ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα μοχλό πίεσης προς την Ελλάδα ούτως ώστε να κάνει υποχωρήσεις στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων και έτσι λοιπόν η άσχημη κατάσταση την οποία κληρονομήσαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση με το δόγμα των ανοιχτών συνόρων και τις ανεξέλεγκτες ροές να επιταθεί».

Μόνο που οι διεκδικήσεις της Τουρκιάς στο Αιγαίο και την ΑΟΖ δεν είναι καινούργιο φρούτο, υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια. Και στο τέλος – τέλος, αν ήθελε ο Πασάς στην παρούσα φάση να πιέσει ασφυκτικά την Ελλάδα, δε θα ‘στελνε μοναχά διακόσιους, τριακόσιους και τετρακόσιους την ημέρα, αλλά 5 και 10 χιλιάδες, όπως έκανε το 2015 που του’ χε ζητήσει η Μέρκελ ν’ ανοίξει τα σύνορα, γιατί –σύμφωνα με τους Γερμανούς βιομηχάνους- «η γερμανική οικονομία έχει άμεση ανάγκη από 800.000 φτηνά εργατικά χέρια»! 

Η αλήθεια είναι, πως για την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα ευθύνεται πρώτα και κύρια ο Μητσοτάκης, που ασκεί προσελκυστική πολιτική, αφενός μεν με τα επιδόματα τα οποία χορηγεί αβέρτα στους λαθρομετανάστες και αφετέρου δε με την προοπτική εγκατάστασής τους σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας. Και ασκεί αυτή την πολιτική όχι από λάθος εκτίμηση, αλλά λόγω της μυστικής συμφωνίας που έχει υπογράψει με Σόρος και CIA, για τον εποικισμό-ισλαμοποίηση της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων (μικρές μειώσεις φόρων, ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών, διορισμούς, μικρές αυξήσεις στις συντάξεις κ.α.), τα οποία πιστεύει πως είναι τα μόνα που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες κι ότι έτσι θα μείνει εσαεί στην εξουσία! Κούνια που τον κούναγε!