ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… «ΠΛΩΤΟ ΦΡΑΓΜΑ», ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Στην αρχή ήταν το… Ζέπελιν των Olympic Games του 2004, που θα… έσωζε την Ελλάδα από την λαθρομετανάστευση. Έπειτα, ήταν περιπολίες με ελικόπτερα, τα οποία δε φάνηκαν ποτέ! Τώρα θα’ ναι τα «πλωτά φράγματα»!

Το υπουργείο Άμυνας, λοιπόν, προμηθεύεται «πλωτό φράγμα» μήκους 2.700 μέτρων, για να κόβει το δρόμο στις βάρκες με τα «προσφυγάκια». Το δε «μαλλί» για το φράγμα, θα πάει 500.000 ευρώ.

Όχι, δεν πρόκειται για ανέκδοτο! Με φράγμα 2.700 μέτρων μας παραμυθιάζουν ότι θα καλύψουν τα θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο! Στη φωτογραφία που παραθέτουμε, φαίνεται πόσο καλύπτει το φράγμα τα θαλάσσια σύνορα της Λέσβου, πρώτου και κύριου τόπου… προτίμησης των «προσφύγων». Ξεκάθαρη κοροϊδία!

Μάλιστα, ακόμα και τα πιο σεσημασμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους, κράζουν τους «εθνικόφρονες». Για παράδειγμα, το «Πρώτο Θέμα» το αποκαλεί «αμφιβόλου αποτελεσματικότητας μέτρο»!

Ο δε υπουργός Αμύνης Παναγιωτόπουλος, φρόντισε να βγάλει την ουρά του απέξω από το αναμενόμενο φιάσκο, δηλώνοντας ότι αρμοδιότητα γι’ αυτό έχει ο Στεφανής, κι ότι… ελπίζει ότι θα υπάρξουν μ’ αυτό «κάποια σχετικά αποτελέσματα στην ανάσχεση των ροών».

Καταλάβατε τώρα;

Σφάλμα RSS: WP HTTP Error: Η διεύθυνση URL δεν είναι έγκυρη.