ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ Η ΚΟΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ «ΕΞΗΓΗΣΗ» ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΓΙΑ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Κότα –και μάλιστα… λειράτη!- δήλωσε ο… «ηγέτης» Κούλης Μητσοτάκης, στο θέμα που ενέκυψε με την απουσία Σαμαρά από την ψηφοφορία για τα ποδοσφαιρικά – στην οποία ο… άριστος πολυπτυχιούχος του Χάρβαρντ είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας για όποιον βουλευτή καταψήφιζε ή ήταν αδικαιολογήτως απών. Είχε προηγηθεί και η τζάμπα μαγκιά με τη διαγραφή του πολιτικού «πουθενά και τίποτα» Ζαγοράκη.

Κι αφού δεν έπιασε το κόλπο με τις διαρροές από τα δημοσιογραφικά του παπαγαλάκια, ότι ο Σαμαράς ησθένησε αιφνιδίως και εισήχθη επειγόντως σε… νοσοκομείο (το οποίο διέψευσε η πλευρά Σαμαρά…), γι’ αυτό απουσίασε από την ψηφοφορία κι ούτε έστειλε επιστολή με πρόθεση ψήφου, η κότα η λειράτη κλώσησε τ’ αυγά της τα φρέσκα και δέχθηκε την «εξήγηση» που έδωσε ο Σαμαράς στον γραμματέα της Κ.Ο. της Νουδούλας, Καλαφάτη, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Ποια ήταν η «εξήγηση» Σαμαρά που δέχτηκε η ΚΟΤΑΡΑ που μας παριστάνει τον… μεγάλο ηγέτη, που τον τρέμει ολόκληρη η… γης; Πως απουσίασε για… «προσωπικούς λόγους»! Τουτέστιν, Κούλη σ’ έχω… χεσμένο, κι αν είσαι άντρας διέγραψέ με! Ε, δεν τον διέγραψε η ΚΟΤΑ η ξεφτιλισμένη!

(ΥΓ): Α ρε ξεφτιλισμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, που το θάψατε το θέμα και κάνετε πως δεν τρέχει τίποτα! Σας βλέπουμε, παλιολαμόγια!