ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΕΞΑΓΟΡΑΣ!

Τσιράκια των σιωνιστών ήταν όλοι ανεξαιρέτως οι Αμερικανοί πρόεδροι, αλλά το μεγαλύτερο και θρασύτερο όλων είναι ο Τραμπ!

Αυτό το τσιράκι, λοιπόν, παρουσίασε σήμερα… ειρηνευτικό σχέδιο 80 σελίδων, δήθεν για τη λύση της διαμάχης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων, ενώπιον του… Νετανιάχου – το τσιράκι δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα!

Σύμφωνα με το σχέδιο… ειρήνευσης του Τραμπ, οι ΗΠΑ θα αναγνωρίσουν τους παράνομους ισραηλινούς οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, «αδιαίρετη πρωτεύουσα» του Ισραήλ θα είναι η Ιερουσαλήμ, ενώ όπως είπε ο Τραμπ το «μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος θα δει το φως της ημέρας μόνο κάτω από αρκετές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της σαφούς απόρριψης της τρομοκρατίας. Θα μπορούσε να έχει μια παλαιστινιακή πρωτεύουσα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ». 

Δηλαδή, το «μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος» δε θα δημιουργηθεί άμεσα, αλλά… μακροπρόθεσμα, εάν, εφόσον και όταν… Πιασ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το!

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για σχέδιο εξαγοράς των Παλαιστινίων, καθώς προβλέπεται πως αν υποταχθούν στους σιωνιστές θα λάβουν «οικονομική ενίσχυση» 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Ας ελπίσουμε πως θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων, μαζί με τον εμπνευστή του!