ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΔΥΟ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Βουβαμάρα έχει πέσει στους κύκλους των επαγγελματιών «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», παρά τα συνεχή ρατσιστικά επεισόδια, τις ρατσιστικές επιθέσεις και τις ρατσιστικές δολοφονίες που συνταράσσουν τη χώρα. Βλέπετε, οι θύτες δεν είναι αυτοί που θέλουν οι παραπάνω, για ν’ αρχίσουν να σκούζουν! 

Όχι ένα, αλλά δύο περιστατικά είχαμε στη Μόρια Λέσβου με δράστες «προσφυγάκια» και συγκεκριμένα: Συνελήφθησαν, προχθές δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, βραδινές ώρες της 24-01-2020 σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με αιχμηρά αντικείμενα, κατά περίπτωση, δύο (2) έτερους αλλοδαπούς, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ανήλικου αλλοδαπού για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο παραπάνω δράστης βραδινές ώρες στις 25-01-2020  επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι έτερο ανήλικο αλλοδαπό.

Το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Πάνω που οι «αντιρατσιστές» πάνε να δημιουργήσουν κλίμα, ωρυόμενοι για… ρατσιστικές επιθέσεις που συμβαίνουν μόνο στη… φαντασία τους, γίνονται πραγματικές ρατσιστικές επιθέσεις με θύτες και θύματα «προσφυγάκια» και τους εκθέτουν! Γι αυτό, μούγκα…!!!

Κ.Π.