ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ CIA ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Μόλις εξαγγέλθηκαν οι κινητοποιήσεις για το λαθρομεταναστευτικό στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, το… τιμημένο κουκουέ τις κατήγγειλε ως… «αντιδραστικές». Επιπλέον, τις σαμποτάρισε κιόλας, διοργανώνοντας σε κάθε τόπο δικές του ξεχωριστές συγκεντρώσεις.

Ωστόσο, οι συγκεντρώσεις συγκέντρωσαν πλήθη λαού κι ήταν πολύ επιτυχημένες, οπότε το… τιμημένο αναδιπλώθηκε και με εκ των υστέρων ανακοινώσεις του… «χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των κατοίκων των νησιών μας»!!!

Από κει και πέρα, διαπιστώνοντας ότι απομονώνεται από τον κόσμο, βάζει και κάποια παραπλανητικά «αιτήματα», που ακούγονται ευχάριστα σε κάποια αυτιά, τα εξής:

«Να υπάρξει τώρα απεγκλωβισμός όλων των προσφύγων και μεταναστών.

Να κλείσουν τώρα όλα τα hot spot στα νησιά, να μην ανοίξουν νέα, ούτε κλειστά ούτε ανοικτά. Να μεταφερθούν πρόσφυγες και μετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας που θα λειτουργούν με κρατική ευθύνη στην ηπειρωτική χώρα, όπου θα εξετάζονται τα αιτήματά τους και θα μεταβαίνουν στις χώρες πραγματικού προορισμού τους».

Πρόκειται βέβαια για ξεκάθαρη κοροϊδία προς τους νησιώτες, για τους εξής δύο λόγους:

1ον) Ο «απεγκλωβισμός» και το κλείσιμο των hotspots προϋποθέτει μέτρα αποτροπής, έτσι ώστε να μην έρχονται νέα «προσφυγάκια», διότι ακόμα κι αν «απεγκλωβιστούν» άμεσα όλα τα «προσφυγάκια» που βρίσκονται τώρα στα νησιά και κλείσουν τα hotspots, που θα πηγαίνουν –έστω και προσωρινά- τα «προσφυγάκια» που πλακώνουν καθημερινά στα νησιά; Φρονίμως ποιών, το ΚΚΕ δε λέει κουβέντα για μέτρα αποτροπής.

2ον) Ακόμα μεγαλύτερη κοροϊδία είναι αυτό το να «μεταβαίνουν στις χώρες πραγματικού προορισμού τους». Κάνει πως δεν καταλαβαίνει το… τιμημένο, πως οι «χώρες πραγματικού προορισμού τους» δεν τα δέχονται, κι ότι ακόμα κι αν καταφέρουν να φτάσουν τα «προσφυγάκια» στα σύνορά τους, θα επιστραφούν «πακέτο» πίσω στο Ελλαδιστάν!

Οι θέσεις του ΚΚΕ, λοιπόν, είναι σκοπίμως παραπλανητικές κι εξωπραγματικές, για να κρύψουν την πίεση που ασκεί το… τιμημένο, προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς ο εποικισμός-ισλαμοποίηση της ηπειρωτικής χώρας (που έχει «κολλήσει» λόγω των έντονων λαϊκών αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών της ηπειρωτικής Ελλάδας…), όπως προβλέπει η μυστική συμφωνία Σόρος και CIA με τον Μητσοτάκη!