ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ! ΥΠ.ΕΞ. ΑΥΣΤΡΙΑΣ: Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Δε θέλει και πολύ μυαλό να το σκεφτεί κανείς, πως η μεταφορά λαθρομεταναστών από τα νησιά σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και άλλες «δομές φιλοξενίας» στην ηπειρωτική Ελλάδα, είναι ο καλύτερος «κράχτης» για την προσέλκυση νέων λαθρομεταναστών – σε συνδυασμό με τα επιδόματα που τους μοιράζει αφειδώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και πράγματι, μόλις εξαγγέλθηκε κάτι τέτοιο κι άρχισαν να μεταφέρονται στα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής χώρας οι πρώτες καραβιές, παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση των αφίξεων στα νησιά.

Κι ακόμα και στας Ευρώπας πήραν χαμπάρι τους Κούληδες! Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Αυστρίας, Kronen Zeitung, ο νέος υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ μίλησε ενώπιον του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. στο Ζάγκρεμπ και κατ’ αρχάς απέρριψε μ’ ένα «σαφώς και όχι» την πιθανότητα κατανομής των «προσφύγων» που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα στις άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συμπλήρωσε δε τα εξής: «οι αριθμοί αφίξεων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα είναι ανησυχητικοί και είναι λάθος που οι άνθρωποι μεταφέρονται από τα ελληνικά νησιά στην ηπειρωτική χώρα, διότι αυτό θα οδηγήσει το οργανωμένο έγκλημα των διακινητών να φέρνει και πάλι περισσότερους ανθρώπους στα νησιά». 
Και βέβαια, υπουργός Εξωτερικών είναι ο άνθρωπος και το είπε «διπλωματικά». Γνωρίζει πολύ καλά πως δεν πρόκειται περί απλού «λάθους», αλλά είναι σκόπιμη ενέργεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη προκειμένου να προσελκύσει κι άλλους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, όπως προβλέπεται από την μυστική συμφωνία του Κούλη με τον Σόρος!