ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΟΚΤΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

 

Καθημερινά παρατηρούμε την ελληνική κοινωνία να μετατρέπεται σιγά-σιγά σε… πολυπολιτισμική, όπως είχε δήλωσε και στη βουλή ο Κούλης Μητσοτάκης. Και στα πλαίσια του «πολυπολιτισμού», είναι και το… οθωμανικό δίκαιο.

Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας έναν νεαρός Πακιστανός που κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος. Η είδηση έχει προκαλέσει οργή στην ευρύτερη περιοχή.

Τον καταδίκασε σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών και μάλιστα το αίτημα για αναστολή της ποινής, δεν έγινε δεκτό.

Ο 21χρονος Πακιστανός, «μετανάστης» στην Ηλεία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πήρε στην αγκαλιά του το οκτάχρονο παιδί, ενώ εκείνο έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με τα δύο του αδέλφια και με την πρόφαση ότι θα του δείξει το κινητό του τηλέφωνο, το οδήγησε στο δωμάτιό του προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Η μητέρα του αγοριού κατάλαβε τι είχε συμβεί, όταν το είδε να μπαίνει κλαίγοντας στο σπίτι, ενώ ήταν ημίγυμνo. Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως ο 21χρονος δεν κατάφερε να βιάσει το παιδί. 

Ο δράστης συνελήφθη και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του στο δικαστήριο, το οποίο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά, του προηγούμενου έννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας (!!!)

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», καθώς επίσης και οι… πολυπολιτισμικοί «εθνικόφρονες» του Μητσοτάκη!

Κ.Π.