Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΒΑΛΛΕ 2 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ»

Πριν από λίγο καιρό, η madame Bilderberg της κυβέρνησης, Κεραμέως, κατήργησε με μια μονοκοντυλιά την σχολική αργία των Τριών Ιεραρχών. Τώρα, με εγκύκλιο που υπέγραψε, καλεί τους διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων  να αφιερώσουν την προσεχή Δευτέρα 27 Ιανουαρίου δύο διδακτικές ώρες σε «εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για την ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος!

Σύμφωνα με την τακτικότατη θαμώνα της σατανικής λέσχης (Μπίλντερμπεργκ) «σκοπός των εκδηλώσεων και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων είναι η ενημέρωση των μαθητών για το ολοκαύτωμα», οι δε εκδηλώσεις πρέπει να περιλαμβάνουν «διαλογικές συζητήσεις, εκθέσεις, προβολή ταινιών ή συναφούς εκπαιδευτικού υλικού, ανάγνωση κειμένων και εργασιών». Συνίσταται δε στους εκπαιδευτικούς που θα αναλάβουν την κατήχηση των μικρών μαθητών στην σιωνιστική προπαγάνδα, να απευθύνονται για υλικό στο Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος και σε άλλους σιωνιστικούς φορείς.

Αλήθεια, πόσες διδακτικές ώρες αφιερώνονται από το ελληνικό κράτος σε εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για το ολοκαύτωμα των Ποντίων και Μικρασιατών; Μήπως ούτε μισή; Γιατί άραγε;