ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΚΟΥΛΗ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΚΥΤ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!

Ζήλια σας, ψευτο-αλληλέγγυοι του ΣΥΡΙΖΑ! Είπαμε, τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και η… «εθνικόφρων» κυβέρνηση Κούλη έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ στην προσέλκυση λαθρομεταναστών! 

Κορυφαίο παράδειγμα η Μόρια, που κανονικά είναι χωρητικότητας 3.000 «προσφύγων». Εκεί, λοιπόν, ο Κούλης είχε παραλάβει από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις 7 Ιουλίου, περίπου 7.000 «προσφυγάκια». 

Γύρω στον Δεκέμβριο και χάρη στις πολιτικές προσέλκυσης, με μεταφορά σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, επιδόματα κι άλλα καλούδια, καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός «προσφύγων» από ποτέ, με συνολικά 18.290 «προσφυγάκια»! 

Δείτε τώρα προσεκτικά τις παρακάτω φωτογραφίες: Η πρώτη φωτογραφία είναι σημερινή (Ιανουάριος 2020) ενώ η δεύτερη φωτογραφία είναι μόλις πριν από 4 μήνες (Σεπτέμβριος 2019). 

Ένα δεύτερο και ίσως μεγαλύτερο «ΚΥΤ»  έχει δημιουργηθεί μέσα στον ελαιώνα με χιλιάδες άτομα να ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Αυτό, μόνο μια… «εθνικόφρων» κυβέρνηση, Κούληδων, Μπουμπούκων, Βορίδηδων, Πλεύρηδων, Κυρανάκηδων, Μπογδάνων και λοιπών… σκληρών, μπορούσε να το «επιτύχει»! Γι’ αυτό τους βγάζει το καπέλο ο μπάρμπα-Σόρος!